Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Vilanova SPARTA JANOWIEC
Cerberus 1.0 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 51.8
very good Schieten excellent
very good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Inworp. Škaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Risp rent richting de bal. Trieb onderschept slim de pass. Trieb passt de bal zonder na te denken. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Skrypcik speelt de bal door. Dobrev heeft problemen om de bal te vangen. Topan rent richting de bal. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Dulanowski heeft problemen om de bal te vangen. Dulanowski probeert naar een medespeler te passen. Matsion geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petelin de bal. Petelin met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Petelin rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trieb met een sublieme pass. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev passt de bal zonder na te denken. Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 62%, SPARTA JANOWIEC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 0:0

47e minuut.
Trieb probeert naar een medespeler te passen. Ekl heeft problemen om de bal te vangen. Topan is nu in balbezit. Bellingham bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. Hibić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Skrypcik geeft de bal voor. Topan rent richting de bal. Ekl begaat een overtreding. Topan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Škaro wilt de vrije trap nemen. Hibić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Škaro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topan probeert naar een medespeler te passen. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham schiet op doel. Hibić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 0:1

54e minuut.
Bandırmalı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trieb met een snelle inworp. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham haalt uit met een fantastische trap. Hibić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Hibić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Risp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Risp probeert naar een medespeler te passen. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber haalt uit met een fantastische trap. Asnicar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber passt de bal met de wreef. Trieb probeert naar een medespeler te passen. Topan is nu in balbezit. Topan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wilders verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škaro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dobrev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Weber kopt de bal weg. Klungelig pakt Petelin de bal. Atzei bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelin verovert de bal door een tackle van achteren. Petelin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber met een sublieme pass. Petelin is nu in balbezit. Petelin draait met de bal, schiet en ... Asnicar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 1:1

78e minuut.
Trieb passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wilders de bal. Topan is nu in balbezit. Topan schiet op doel. Hibić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ekl geeft een lange en hoge pass. Inworp. Škaro met de inworp. Bellingham is nu in balbezit. Bellingham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Wilders passt de bal zonder na te denken. Matsion bereikt de bal nog maar net als eerste. Matsion passt de bal in één keer door. Harvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Harvan geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 50%, SPARTA JANOWIEC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Hunter is nu in balbezit. Trieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Trieb met een sublieme pass. Topan is nu in balbezit. Topan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 69%, SPARTA JANOWIEC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 1:1

108e minuut.
Matsion geeft de bal voor. Trieb is nu in balbezit. Trieb passt de bal zonder na te denken. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 1:2

116e minuut.
Topan bereikt de bal nog maar net als eerste. Topan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Bandırmalı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellingham rent richting de bal. Bellingham schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Vilanova 46%, SPARTA JANOWIEC 54%.
Red Bull Vilanova - SPARTA JANOWIEC 1:2