Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
South Africa U21 Venezuela U21
new begin Tactiek Gadu 4
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor passt de bal zonder na te denken. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolgetta geeft de bal voor. Ariza springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Legetla is nu in balbezit. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar met een sublieme pass. Klungelig pakt Villalta de bal. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jowa kopt de bal weg. Ariza rent richting de bal. Ariza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dolgetta de bal. Dolgetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kotoane geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Leepo stond buitenspel. Ferreira neemt vlug de vrije trap. Villalta rent richting de bal. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bapela heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira is nu in balbezit. Bapela maakt een afschuwelijke overtreding. Ferreira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

26e minuut.
Manyathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor verovert de bal door een tackle van achteren. Fuenmayor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ariza de bal. Ariza schiet op doel. Mathopa bokst de bal weg.

32e minuut.
Leepo is nu in balbezit. Margiota verovert de bal door een tackle van achteren. Margiota passt de bal met de wreef. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Legetla kan de bal niet met de borst controleren. Bolívar met een sublieme pass. Villalta is nu in balbezit. Villalta passt de bal zonder na te denken. Dolgetta rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jowa is nu in balbezit. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Venezuela U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 75%, Venezuela U21 25%.
South Africa U21 - Venezuela U21 0:1

46e minuut.
Fuentes komt het veld opgelopen. Tabata komt het veld opgelopen. Perez Greco komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Villalta passt de bal zonder na te denken. Ariza rent richting de bal. Ariza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Shai de bal onder controle te krijgen. Tabata geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Raselemane kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perez Greco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tabata maakt een snoekduik en kopt de bal. Villalta springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cabral probeert naar een medespeler te passen. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villalta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta draait met de bal, schiet en ... Mathopa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Venezuela U21 0:2

70e minuut.
Gwekwerere rent richting de bal. Ariza met een sublieme pass. Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Villalta draait met de bal, schiet en ... Mathopa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
South Africa U21 - Venezuela U21 0:3

77e minuut.
Ariza probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Jowa is nu in balbezit. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ariza is nu in balbezit. Tabata is nu in balbezit. Shai is nu in balbezit. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bolívar rent richting de bal. Bolívar speelt de bal door. Perez Greco speelt de bal door. Tabata is nu in balbezit. Tabata haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: South Africa U21 60%, Venezuela U21 40%.
South Africa U21 - Venezuela U21 0:3