Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sénégal U21 Sakartvelo U21
BIO433 Tactiek Right1move2
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 34.6
excellent Schieten average
very good Passen weak
very good Verdedigen good


3e minuut.
Mangane passt de bal zonder na te denken. Daar is Salih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salih passt de bal met de wreef. Mangane rent richting de bal. Mangane haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 1:0

5e minuut.
Mangane is nu in balbezit. Mangane geeft de bal voor. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Baladze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 2:0

8e minuut.
Mangane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangane met een sublieme pass. Diagne-Faye probeert naar een medespeler te passen. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 3:0

11e minuut.
Mangane heeft problemen om de bal te vangen. Mangane passt de bal in één keer door. Sow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sow draait met de bal, schiet en ... Kokiashvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diagne-Faye zal de hoekschop nemen. Tetruashvili rent richting de bal. Dougnalgo onderschept slim de pass. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Baladze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 4:0

19e minuut.
Diagne-Faye geeft een lange en hoge pass. Tetruashvili kopt de bal weg. Khaburdzania heeft problemen om de bal te vangen. Sow rent richting de bal. Sow schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 5:0

20e minuut.
Klungelig pakt Avsajanishvili de bal. Avsajanishvili probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kharatidze de bal. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Baladze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 6:0

22e minuut.
Mangane passt de bal met de wreef. Dougnalgo rent richting de bal. Salih rent richting de bal. Salih geeft de bal voor. Dougnalgo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Doeltrap. Baladze trapt de bal weg. Mangane kopt de bal weg. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Baladze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ionatamishvili heeft problemen om de bal te vangen. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bajelidze kopt de bal weg. Sissoko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sissoko geeft de bal voor. Sow krijgt zijn hoofd ertegen. Baladze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 7:0

27e minuut.
Mangane met de inworp. Daar is Salih, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salih geeft de bal voor. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel. Baladze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ionatamishvili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salih neemt de hoekschop. Dougnalgo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 8:0

30e minuut.
Diagne-Faye met een sublieme pass. Mangane rent richting de bal. Mangane passt de bal zonder na te denken. Dougnalgo rent richting de bal. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baladze trapt de bal weg. Mangane kopt de bal weg. Salih is nu in balbezit. Salih draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Salih bereikt de bal nog maar net als eerste. Salih passt de bal met de wreef. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ... Ionatamishvili probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 22%, Sakartvelo U21 78%.
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 8:0

46e minuut.
Barkaia komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Tetruashvili geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salih de bal. Salih passt de bal in één keer door. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ousmane is nu in balbezit. Ousmane geeft een lange en hoge pass. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 9:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gamezardashvili komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Salih met een sublieme pass. Klungelig pakt Dougnalgo de bal. Ionatamishvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Dougnalgo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ousmane is nu in balbezit. Ousmane geeft een lange en hoge pass. Sow is nu in balbezit. Sow schiet op doel. Gamezardashvili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 10:0

68e minuut.
Korr komt het veld opgelopen. Diba komt het veld opgelopen. Souleymane Fall komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mamukashvili komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Korr onderschept slim de pass. Korr geeft de bal voor. Dougnalgo is nu in balbezit. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Gamezardashvili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 11:0

82e minuut.
Souleymane Fall rent richting de bal. Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Souleymane Fall rent richting de bal. Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Diagne-Faye verovert de bal door een tackle van achteren. Diagne-Faye geeft de bal voor. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sénégal U21 31%, Sakartvelo U21 69%.
Sénégal U21 - Sakartvelo U21 12:0