Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Ecuador U21
5-3-2 Lepa gesta Tactiek Ecu2021 Wing
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
44.4 gemiddelde waardering 47.9
redelijk Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Daar is Díaz Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Barragán passt de bal in één keer door. Melo met een sublieme pass. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ... Bezjak bokst de bal weg.

4e minuut.
Rajh kopt de bal weg. Daar is Díaz Barragán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz Barragán probeert naar een medespeler te passen. Melo geeft een lange en hoge pass. Ribadeneira springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rajh speelt de bal door. Díaz Barragán is nu in balbezit. Díaz Barragán speelt de bal door. Melo rent richting de bal. Melo draait met de bal, schiet en ... Bezjak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Díaz Barragán met een sublieme pass. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo speelt de bal door. Ribadeneira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribadeneira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daza probeert naar een medespeler te passen. Díaz Barragán rent richting de bal. Díaz Barragán speelt de bal door. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Pereira geeft een hoge lob. Díaz Barragán rent richting de bal. Rajh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajh krijgt een gele kaart. Díaz Barragán raakt geblesseerd tijdens het duel. Lara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribadeneira springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 69%, Ecuador U21 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovenija U21 - Ecuador U21 0:0

46e minuut.
Brezovar komt het veld opgelopen. Cervantes komt het veld opgelopen. Guartasaca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Peterka probeert naar een medespeler te passen. Hojnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hojnik speelt de bal door. Ravbar is nu in balbezit. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Melo passt de bal in één keer door. Inworp. Rajh met de inworp. Peterka bereikt de bal nog maar net als eerste. Peterka schiet op doel. Saviola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ravbar springt en kopt de bal. Saviola bokst de bal weg.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guartasaca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira is nu in balbezit. Ravbar onderschept slim de pass. Ravbar haalt uit met een fantastische trap. Saviola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Slak is nu in balbezit. Slak geeft een lange en hoge pass. Guartasaca geeft een hoge lob. Ribadeneira is nu in balbezit. Ribadeneira haalt uit met een fantastische trap. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Slak is nu in balbezit. Slak geeft een lange en hoge pass. Cervantes heeft problemen om de bal te vangen. Hojnik is nu in balbezit. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. Saviola bokst de bal weg.

78e minuut.
Ravbar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Daza. Ravbar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulaga komt het veld opgelopen. Skalar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peterka heeft problemen om de bal te vangen. Peterka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pereira rent richting de bal. Ulaga verovert de bal door een tackle van achteren. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Ecuador U21 1:0

80e minuut.
Díaz Barragán kan de bal niet met de borst controleren. Rajh probeert naar een medespeler te passen. Hojnik rent richting de bal. Hojnik haalt uit met een fantastische trap. Saviola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Ecuador U21 2:0

88e minuut.
Skalar bereikt de bal nog maar net als eerste. Miranda onderschept slim de pass. Miranda geeft een lange en hoge pass. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... Bezjak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Ecuador U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 48%, Ecuador U21 52%.
Slovenija U21 - Ecuador U21 2:1