Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovenija U21 Sénégal U21
5-3-2 Lepa gesta Tactiek BIOANTI5
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 48.9
adequate Schieten solid
good Passen good
solid Verdedigen very good


9e minuut.
Aïdara rent richting de bal. Černe onderschept slim de pass. Sow onderschept slim de pass. Sow schiet op doel. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Sénégal U21 0:1

14e minuut.
Collange geeft een hoge lob. Diagne-Faye is nu in balbezit. Diagne-Faye passt de bal in één keer door. Mangane is nu in balbezit. Mangane geeft een hoge lob. Bezjak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ravbar geeft een lange en hoge pass. Hojnik rent richting de bal. Ousmane is nu in balbezit. Hojnik onderschept slim de pass. Hojnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Diagne-Faye geeft een lange en hoge pass. Slak kopt de bal weg. Sissoko speelt de bal door. Sow heeft problemen om de bal te vangen. Sow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 65%, Sénégal U21 35%.
Slovenija U21 - Sénégal U21 0:1

46e minuut.
Skalar komt het veld opgelopen. Brezovar komt het veld opgelopen. Medved komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Doeltrap. Doucouré komt het veld opgelopen. Korr komt het veld opgelopen. Souleymane Fall komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Brezovar de bal. Diagne-Faye rent richting de bal. Diagne-Faye geeft de bal voor. Souleymane Fall is nu in balbezit. Souleymane Fall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Diagne-Faye bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne-Faye geeft de bal voor. Dougnalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dougnalgo haalt uit met een fantastische trap. Bezjak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulaga komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dougnalgo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hojnik ... Strafschop! Dougnalgo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dougnalgo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bezjak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slovenija U21 - Sénégal U21 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovenija U21 61%, Sénégal U21 39%.
Slovenija U21 - Sénégal U21 0:2