Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-09-30 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group K
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 59943
Suomi U21 España U21
CocoYambo Tactiek 4.3.1ext.2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.6 gemiddelde waardering 57.4
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Myllykoski kopt de bal weg. Salolatva rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roa. Salolatva raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pirttioja neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal zonder na te denken. Suárez Betancort is nu in balbezit. Suárez Betancort draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - España U21 0:1

8e minuut.
Jimenez Merlo verovert de bal door een tackle van achteren. Vanhalakka onderschept slim de pass. Suárez Betancort bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez Betancort haalt uit met een fantastische trap. Jakola werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Myllykoski neemt de hoekschop. Viitanen is nu in balbezit. Viitanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - España U21 1:1

15e minuut.
Suárez Betancort raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. de la Sagra komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Parada met een sublieme pass. Busquets rent richting de bal. Busquets speelt de bal door. de la Sagra bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Sagra haalt uit met een fantastische trap. Jakola verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Rodríguez Santiago geeft een hoge lob. de la Sagra kopt de bal weg. Busquets rent richting de bal. Busquets geeft de bal voor. de la Sagra springt en kopt de bal. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miinala kopt de bal weg. Parada geeft een hoge lob. Jimenez Merlo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Fernández Veiras is nu in balbezit. Martín Pulido rent richting de bal. Inworp. Nokela met de inworp. Nyrönen geeft een lange en hoge pass. Paal! Díez Guisasola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Viitanen de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 52%, España U21 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - España U21 1:1

46e minuut.
Nuevo komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Piñas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sáenz komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal in één keer door. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een hoge lob. Nuevo maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirttioja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otaño. Pirttioja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myllykoski wilt de vrije trap nemen. Díez Guisasola bokst de bal weg. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Inworp. Parada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een hoge lob. Jimenez Merlo springt en kopt de bal. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Otero komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nuevo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalliomaa komt het veld opgelopen. Holmström komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. Nuevo is nu in balbezit. Nuevo schiet op doel. Jakola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - España U21 1:2

65e minuut.
Harakainen komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Harakainen is nu in balbezit. Harakainen geeft een lange en hoge pass. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski geeft de bal voor. Kalliomaa springt en kopt de bal. Díez Guisasola bokst de bal weg.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sillanpää komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Busquets stond buitenspel. Raatikainen komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Parada rent richting de bal. Parada passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft de bal voor. Nuevo krijgt zijn hoofd ertegen. Jakola bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 56%, España U21 44%.
Suomi U21 - España U21 1:2