Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nigeria U21 Suomi U21
5-3-2 Dynamic Tactiek SuomiATK U21
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
40 gemiddelde waardering 56
redelijk Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Miinala speelt de bal door. Vuopio speelt de bal door. Nyrönen is nu in balbezit. Nyrönen geeft een hoge lob. Salolatva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 0:1

15e minuut.
Myllykoski met een sublieme pass. Klungelig pakt Viitanen de bal. Nokela met een sublieme pass. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski draait met de bal, schiet en ... Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Babalade rent richting de bal. Viitanen verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nokela zal de hoekschop nemen. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Nyrönen rent richting de bal. Nyrönen geeft de bal voor. Nworgu kopt de bal weg. Nokela geeft de bal voor. Salolatva maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 0:2

21e minuut.
Buitenspel voor Okocha. Goede buitenspelval van de verdediging. Vanhalakka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Salolatva kopt de bal weg. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski draait met de bal, schiet en ... Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kanu probeert naar een medespeler te passen. Nokela kopt de bal weg. Myllykoski heeft problemen om de bal te vangen. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap. Kanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 0:3

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vuopio met de inworp. Nokela is nu in balbezit. Nokela geeft een hoge lob. Myllykoski springt en kopt de bal. Kanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 0:4

25e minuut.
Nwordu rent richting de bal. Nyrönen verovert de bal door een tackle van achteren. Nyrönen geeft een hoge lob. Viitanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Viitanen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 0:5

33e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida passt de bal met de wreef. Okocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Okocha schiet op doel. Jakola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 1:5

36e minuut.
Okocha kopt de bal weg. Babangida rent richting de bal. Huhta onderschept slim de pass. Huhta geeft een lange en hoge pass. Salolatva springt en kopt de bal. Kanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Nworgu geeft de bal voor. Harakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Harakainen passt de bal zonder na te denken. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft een hoge lob. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 76%, Suomi U21 24%.
Nigeria U21 - Suomi U21 1:6

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Holmström komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Nokela de bal. Holmström is nu in balbezit. Holmström passt de bal in één keer door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Myllykoski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kalliomaa komt het veld opgelopen. Pirinen komt het veld opgelopen. Oikarainen komt het veld opgelopen. Porkka komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Holmström met een snelle inworp. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirinen geeft een hoge lob. Salolatva maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 1:7

73e minuut.
Vanhalakka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kalliomaa is nu in balbezit. Kalliomaa passt de bal met de wreef. Porkka is nu in balbezit. Porkka haalt uit met een fantastische trap. Kanu bokst de bal weg. Ogbodudu geeft een hoge lob. Nyrönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrönen geeft een hoge lob. Kalliomaa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nigeria U21 - Suomi U21 1:8

81e minuut.
Pirinen rent richting de bal. Pirinen passt de bal zonder na te denken. Nyrönen is nu in balbezit. Nyrönen geeft de bal voor. Salolatva springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Salolatva passt de bal met de wreef. Holmström rent richting de bal. Holmström speelt de bal door. Nyrönen is nu in balbezit. Nyrönen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nigeria U21 74%, Suomi U21 26%.
Nigeria U21 - Suomi U21 1:8