Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-02 10:59
  • Competitiewedstrijd: U21 Group K
  • Stadion: Suomi U21 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 60000
Suomi U21 Nigeria U21
I surrender Tactiek 5-3-2 Dynamic
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 7
58.6 gemiddelde waardering 45.1
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Okocha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ylöstalo neemt vlug de vrije trap. Ugali kopt de bal weg. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Sillanpää probeert naar een medespeler te passen. Hannu rent richting de bal. Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja haalt uit met een fantastische trap. Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sillanpää probeert naar een medespeler te passen. Nokela rent richting de bal. Nokela passt de bal met de wreef. Purmonen geeft de bal voor. Hannu springt en kopt de bal. Paal!

13e minuut.
Nwordu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski passt de bal zonder na te denken. Hannu rent richting de bal. Hannu haalt uit met een fantastische trap. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Pirttioja rent richting de bal. Pirttioja passt de bal in één keer door. Anyamkegh is nu in balbezit. Hannu verovert de bal door een tackle van achteren. Hannu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Buitenspel voor Hannu. Goede buitenspelval van de verdediging. Kaleva komt het veld opgelopen. Salolatva komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Babalade neemt de hoekschop. Abana bereikt de bal nog maar net als eerste. Abana schiet op doel. Vanhalakka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Nokela rent richting de bal. Nokela passt de bal met de wreef. Pirttioja probeert de bal aan de voet te houden. Myllykoski geeft de bal voor. Kaleva maakt een snoekduik en kopt de bal. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anyamkegh onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Pirilä komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 37%, Nigeria U21 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Nigeria U21 0:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wasenius komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Wasenius geeft een lange en hoge pass. Ugali heeft problemen om de bal te vangen. Kaleva onderschept slim de pass. Kaleva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nigeria U21 1:0

61e minuut.
Purmonen passt de bal zonder na te denken. Kaleva is nu in balbezit. Wasenius is nu in balbezit. Kaleva is nu in balbezit. Kaleva draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kanu met een harde bal richting middenveld. Ylöstalo kopt de bal weg. Pirilä met een sublieme pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ogbodudu is nu in balbezit. Ogbodudu geeft een hoge lob. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een lange en hoge pass. Kaleva springt en kopt de bal. Kanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Kanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nigeria U21 2:0

74e minuut.
Pirilä geeft een lange en hoge pass. Purmonen rent richting de bal. Purmonen geeft de bal voor. Kaleva springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nigeria U21 3:0

75e minuut.
Raatikainen komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Raatikainen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pirilä de bal. Pirilä speelt de bal door. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nworgu geeft de bal voor. Babalade probeert de bal aan de voet te houden. Purmonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Purmonen geeft een hoge lob. Wasenius springt en kopt de bal. Kanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salolatva rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nigeria U21 4:0

84e minuut.
Salolatva met een sublieme pass. Nworgu rent richting de bal. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Nigeria U21 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 26%, Nigeria U21 74%.
Suomi U21 - Nigeria U21 5:0