Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Zhōngguó U21
Suomi 4-3-1-2 Tactiek CDUD
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten good
excellent Passen good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Nyrönen is nu in balbezit. Chunlong verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pirinen zijn tegenspeler op de grond. Pirinen krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Xiaobei geeft de bal voor. Harakainen kopt de bal weg. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen geeft een lange en hoge pass. Chunlong maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Nyrönen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen met een sublieme pass. Xiaobei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaobei geeft een hoge lob. Su krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Nyrönen geeft een hoge lob. Porkka is nu in balbezit. Myllykoski is nu in balbezit. Myllykoski draait met de bal, schiet en ... Binyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 1:0

14e minuut.
Pirinen is nu in balbezit. Pirinen geeft de bal voor. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 2:0

21e minuut.
Nokela passt de bal met de wreef. Nyrönen is nu in balbezit. Nyrönen passt de bal in één keer door. Porkka is nu in balbezit. Porkka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nokela probeert de bal aan de voet te houden. Nyrönen rent richting de bal. Fen speelt de bal door. Xiaobei bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaobei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Inworp. Salolatva komt het veld opgelopen. Kaleva komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Fen rent richting de bal. Nyrönen onderschept slim de pass. Nyrönen geeft een hoge lob. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 49%, Zhōngguó U21 51%.
Suomi U21 - Zhōngguó U21 2:0

46e minuut.
Wenchuan komt het veld opgelopen. Dabai komt het veld opgelopen. Shuanglong komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Jakola speelt de bal door. Nyrönen kopt de bal weg. Dabai probeert de bal met de borst te controleren. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski geeft een hoge lob. Paal! Daar is Kaleva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salolatva is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Tiejun ... Strafschop! Directe rode kaart, Tiejun moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tiejun schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Salolatva is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaleva kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Klungelig pakt Pirinen de bal. Pirinen geeft een hoge lob. Myllykoski kopt de bal weg. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Nyrönen geeft een hoge lob. Kaleva kopt de bal weg. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 3:0

56e minuut.
Myllykoski passt de bal in één keer door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva haalt uit met een fantastische trap. Jiade probeert de bal aan de voet te houden. Shuanglong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 4:0

58e minuut.
Salolatva kopt de bal weg. Kaleva is nu in balbezit. Qinan rent richting de bal. Kaleva onderschept slim de pass. Kaleva haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nokela onderschept slim de pass. Nokela speelt de bal door. Myllykoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllykoski haalt uit met een fantastische trap. Shuanglong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 5:0

62e minuut.
Purmonen komt het veld opgelopen. Wasenius komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Nokela geeft een lange en hoge pass. Kaleva kopt de bal weg. Deqiang probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dabai rent richting de bal. Wasenius verovert de bal door een tackle van achteren. Wasenius schiet op doel. Shuanglong bokst de bal weg.

69e minuut.
Purmonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Fen de bal. Nyrönen speelt de bal door. Kaleva rent richting de bal. Kaleva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Weijian passt de bal in één keer door. Wenchuan rent richting de bal. Huhta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huhta krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Nokela speelt de bal door. Nyrönen rent richting de bal. Nyrönen passt de bal in één keer door. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaleva draait met de bal, schiet en ... Shuanglong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Zhōngguó U21 6:0

78e minuut.
Vanhalakka geeft een hoge lob. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiade begaat een overtreding. Jiade krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Purmonen is nu in balbezit. Purmonen passt de bal in één keer door. Nokela probeert naar een medespeler te passen. Kaleva rent richting de bal. Kaleva draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 36%, Zhōngguó U21 64%.
Suomi U21 - Zhōngguó U21 6:0