Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 New Zealand U21
433 normal Tactiek 532*
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 43.7
excellent Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen adequate


10e minuut.
Flores met een sublieme pass. King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal in één keer door. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Witteveen geeft een hoge lob. Daar is Casadio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Considine bereikt de bal nog maar net als eerste. Considine haalt uit met een fantastische trap. Buhler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 0:1

15e minuut.
Witteveen geeft de bal voor. Buhler met een sublieme pass. Bartelt kopt de bal weg. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina U21 - New Zealand U21 1:1

16e minuut.
Roza geeft een hoge lob. Inworp. King zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Flores geeft de bal voor. Bartelt maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Testino kopt de bal weg. Flores probeert naar een medespeler te passen. Ascane met een sublieme pass. Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Flores rent richting de bal. Flores geeft de bal voor. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto draait met de bal, schiet en ... Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 2:1

42e minuut.
King bereikt de bal nog maar net als eerste. King passt de bal zonder na te denken. Ascane met een sublieme pass. Fernández Azzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Inworp. Flores met de inworp. King speelt de bal door. Ascane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascane geeft een lange en hoge pass. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 45%, New Zealand U21 55%.
Argentina U21 - New Zealand U21 3:1

56e minuut.
Daar is Mendes Neto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roza bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto onderschept slim de pass. Mendes Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 4:1

60e minuut.
Ascane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascane passt de bal met de wreef. Bartelt is nu in balbezit. Bartelt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto geeft de bal voor. Fernández Azzato springt en kopt de bal. Muller bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petersen komt het veld opgelopen. Prince komt het veld opgelopen. Romero komt het veld opgelopen. Torrente komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Petersen speelt de bal door. Daar is Torrente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petersen is nu in balbezit. Petersen geeft een hoge lob. Mendes Neto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Petersen met een sublieme pass. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Fernández Azzato rent richting de bal. Fernández Azzato draait met de bal, schiet en ... Muller bokst de bal weg. Paal!

73e minuut.
Flores speelt de bal door. Ascane is nu in balbezit. Ascane passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Torrente de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ascane heeft problemen om de bal te vangen. Ascane speelt de bal door. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 5:1

76e minuut.
Cain komt het veld opgelopen. Kirwan komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Domoaukafe passt de bal zonder na te denken. Flores rent richting de bal. Flores geeft een lange en hoge pass. Torrente rent richting de bal. Torrente draait met de bal, schiet en ... Muller bokst de bal weg. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 6:1

80e minuut.
Darney komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick passt de bal met de wreef. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto draait met de bal, schiet en ... Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - New Zealand U21 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 41%, New Zealand U21 59%.
Argentina U21 - New Zealand U21 7:1