Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Argentina U21
4 3 3* Tactiek 433 normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
49.5 gemiddelde waardering 60.6
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
King met een sublieme pass. Flores rent richting de bal. Flores passt de bal met de wreef. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto schiet op doel. Muller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Inworp. Flores zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ascane bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores rent richting de bal. Flores geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ascane passt de bal zonder na te denken. Daar is Flores, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inwood geeft de bal voor. Lauaki rent richting de bal. Lauaki draait met de bal, schiet en ... Buhler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Inwood neemt de hoekschop. Lauaki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Irving kopt de bal weg. Flores speelt de bal door. Mendes Neto rent richting de bal. Mendes Neto schiet op doel. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:1

23e minuut.
Flores heeft problemen om de bal te vangen. Flores probeert naar een medespeler te passen. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto draait met de bal, schiet en ... Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:2

25e minuut.
Ascane geeft een hoge lob. Roza kopt de bal weg. Bartelt rent richting de bal. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. Muller probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
King met een sublieme pass. Nonu heeft problemen om de bal te vangen. Bartelt is nu in balbezit. Mendes Neto is nu in balbezit. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Daar is Nonu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torrente bereikt de bal nog maar net als eerste. Nonu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torrente wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

41e minuut.
Muller speelt de bal door. King kopt de bal weg. Nonu heeft problemen om de bal te vangen. Bartelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartelt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bartelt is nu in balbezit. Bartelt schiet op doel. Wellington probeert de bal aan de voet te houden. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Nonu de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 67%, Argentina U21 33%.
New Zealand U21 - Argentina U21 0:3

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reyes komt het veld opgelopen. Flores met de inworp. Ascane geeft een hoge lob. Bartelt springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bartelt controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ruscio komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ruscio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonu. Nonu krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Mendes Neto is nu in balbezit. Chadwick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mendes Neto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bartelt neemt zijn aanloop. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:4

67e minuut.
Wellington bereikt de bal nog maar net als eerste. Ascane onderschept slim de pass. Ascane geeft de bal voor. Bartelt is nu in balbezit. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes draait met de bal, schiet en ... Muller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:5

72e minuut.
Casadio geeft de bal voor. Flores kopt de bal weg. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:6

77e minuut.
Aliwenkura passt de bal in één keer door. Wellington heeft problemen om de bal te vangen. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mendes Neto de bal. Mendes Neto schiet op doel. Muller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Bartelt rent richting de bal. Bartelt haalt uit met een fantastische trap. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Argentina U21 0:7

83e minuut.
Flores kan de bal niet met de borst controleren. Flores draait met de bal, schiet en ... Reyes kopt de bal weg. Mendes Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendes Neto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Muller bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 61%, Argentina U21 39%.
New Zealand U21 - Argentina U21 0:7