Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
België U21 New Zealand U21
CEM 2.1 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
59.4 gemiddelde waardering 48.4
very good Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Softon verovert de bal door een tackle van achteren. Van Dorp onderschept slim de pass. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts schiet op doel. Muller bokst de bal weg.

25e minuut.
Bulteel geeft de bal voor. Brands rent richting de bal. Softon begaat een overtreding. Softon krijgt een gele kaart. Brands is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bulteel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brands springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Daar is Bossche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bossche geeft de bal voor. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België U21 - New Zealand U21 1:0

40e minuut.
Bogaerts passt de bal in één keer door. Softon is nu in balbezit. Brands onderschept slim de pass. Brands schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
België U21 - New Zealand U21 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België U21 41%, New Zealand U21 59%.
België U21 - New Zealand U21 2:0

51e minuut.
Van Dorp passt de bal in één keer door. Bogaerts is nu in balbezit. Bossche speelt de bal door. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Brands schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Philipsen geeft een lange en hoge pass. Brands is nu in balbezit. Brands haalt uit met een fantastische trap. Muller maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
België U21 - New Zealand U21 3:0

60e minuut.
Philipsen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dupain komt het veld opgelopen. Verstrepen komt het veld opgelopen. Merckx komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ba geeft een lange en hoge pass. Verstrepen kan de bal niet met de borst controleren. Verstrepen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verstrepen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
België U21 - New Zealand U21 4:0

75e minuut.
Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Bogaerts rent richting de bal. Bogaerts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
België U21 - New Zealand U21 5:0

80e minuut.
Ba passt de bal zonder na te denken. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp passt de bal zonder na te denken. Bogaerts is nu in balbezit. Bogaerts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: België U21 34%, New Zealand U21 66%.
België U21 - New Zealand U21 5:0