Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-09 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group R
  • Stadion: Kypros U21 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 50916
Kypros U21 as-Saʻūdiyya U21
U20 R Tactiek AS_2023
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 42.3
zeer goed Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Alpler speelt de bal door. Hadjitoffis is nu in balbezit. Hadjitoffis passt de bal met de wreef. Vural is nu in balbezit. Vural haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Vural probeert naar een medespeler te passen. Nabi speelt de bal door. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 1:0

20e minuut.
Hadjitoffis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nabi rent richting de bal. Nabi geeft de bal voor. Ekingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ekingen draait met de bal, schiet en ... Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Amir is nu in balbezit. Amir geeft een hoge lob. Akifler probeert naar een medespeler te passen. Alpler kopt de bal weg. Vural rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Alpler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Pantelides de bal. Vural is nu in balbezit. Vural haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hadjitoffis speelt de bal door. Nabi is nu in balbezit. Nabi passt de bal met de wreef. Alpler is nu in balbezit. Alpler geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fawzi kan de bal niet met de borst controleren. Pantelides rent richting de bal. Pantelides schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 2:0

33e minuut.
Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Deniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi schiet op doel. Akifler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bektaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shimitras komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Inworp. Ekingen met een snelle inworp. Pantelides met een sublieme pass. Hadjitoffis is nu in balbezit. Hadjitoffis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 56%, as-Saʻūdiyya U21 44%.
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 3:0

46e minuut.
Salah komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Alpler passt de bal met de wreef. Vural is nu in balbezit. Ismat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vural raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantelides kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Haytham bokst de bal weg. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 4:0

67e minuut.
Pantelides kopt de bal weg. Vural rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ismat. Vural is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hadjitoffis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Asma komt het veld opgelopen. Kabella komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Alpler passt de bal zonder na te denken. Vural bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ismat krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Vural probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft een hoge lob. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ... Akifler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barakat komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Mamduh komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi passt de bal met de wreef. Akçaba rent richting de bal. Rouissi verovert de bal door een tackle van achteren. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 4:1

89e minuut.
Daar is Vural, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpler rent richting de bal. Alpler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vural de bal. Vural geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 45%, as-Saʻūdiyya U21 55%.
Kypros U21 - as-Saʻūdiyya U21 4:1