Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 Cuba U21
BRA-20 Tactiek Il Modello XYZ
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.9 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Klungelig pakt Aponte de bal. Borroto met een sublieme pass. Fumero rent richting de bal. Fumero draait met de bal, schiet en ... Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:1

21e minuut.
Cordovez kopt de bal weg. Hidalgo is nu in balbezit. Hidalgo geeft de bal voor. Daar is Fumero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hidalgo met een snelle inworp. Borroto heeft problemen om de bal te vangen. Borroto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Borroto rent richting de bal. Borroto speelt de bal door. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Borroto passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Fumero de bal onder controle te krijgen. Castro probeert naar een medespeler te passen. Rosabal is nu in balbezit. Rosabal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 74%, Cuba U21 26%.
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:1

55e minuut.
Cintron geeft een lange en hoge pass. Almeida geeft de bal voor. Rosabal kopt de bal weg. Borroto rent richting de bal. Borroto geeft een hoge lob. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Alfonso probeert naar een medespeler te passen. Borroto probeert naar een medespeler te passen. Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz schiet op doel. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:2

58e minuut.
Acevedo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez komt het veld opgelopen. Perelló komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chávez speelt de bal door. Borroto geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Fumero is nu in balbezit. Fumero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Madrigal komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Acevedo heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo speelt de bal door. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:3

68e minuut.
Díaz rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Acosta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Acevedo passt de bal zonder na te denken. Borroto is nu in balbezit. Borroto probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Carrasana komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Acevedo controleert de bal met de borst. Acevedo passt de bal in één keer door. Díaz rent richting de bal. Díaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:4

86e minuut.
Madrigal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castro. Madrigal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chávez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alvarez is nu in balbezit. Díaz onderschept slim de pass. Díaz draait met de bal, schiet en ... Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 74%, Cuba U21 26%.
República Dominicana U21 - Cuba U21 0:4