Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija U21 República Dominicana U21
4222 Tactiek BRA-20
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Ðogo speelt de bal door. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić passt de bal met de wreef. Cvetković is nu in balbezit. Cvetković geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Višnjić speelt de bal door. Mladenović heeft problemen om de bal te vangen. Mladenović geeft een hoge lob. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vicioso begaat een overtreding. Vicioso krijgt een gele kaart. Albijanić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gordić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ðogo springt en kopt de bal. Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Daar is Cvetković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordić geeft een hoge lob. Daar is Višnjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višnjić geeft een lange en hoge pass. Albijanić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mladenović probeert de bal met de borst te controleren. Cintron is nu in balbezit. Mladenović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mladenović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mladenović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

21e minuut.
Višnjić is nu in balbezit. Višnjić met een sublieme pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 1:0

24e minuut.
Cvetković met de inworp. Gordić geeft een hoge lob. Santana is nu in balbezit. Ðogo onderschept slim de pass. Ðogo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Albijanić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 2:0

26e minuut.
Albijanić heeft problemen om de bal te vangen. Santana rent richting de bal. Ðogo verovert de bal door een tackle van achteren. Ðogo schiet op doel. Curiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Višnjić met de inworp. Gordić is nu in balbezit. Gordić passt de bal in één keer door. Višnjić is nu in balbezit. Višnjić geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 25%, República Dominicana U21 75%.
Srbija U21 - República Dominicana U21 2:0

50e minuut.
Cvetković passt de bal in één keer door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo passt de bal met de wreef. Albijanić rent richting de bal. Albijanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cintron onderschept slim de pass. Cintron speelt de bal door. Ðogo rent richting de bal. Ðogo schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 3:0

57e minuut.
Gordić probeert de bal met de borst te controleren. Gordić geeft een hoge lob. Trujillo kan de bal niet met de borst controleren. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Stojšin controleert de bal met de borst. Cintron met een sublieme pass. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Arnautović komt het veld opgelopen. Višinka komt het veld opgelopen. Perelló komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro komt het veld opgelopen. Bukvić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stojšin geeft een hoge lob. Daar is Perelló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 4:0

68e minuut.
Cintron rent richting de bal. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Bukvić probeert naar een medespeler te passen. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Višinka stond buitenspel. Dimitrijević komt het veld opgelopen. Acosta komt het veld opgelopen. Trujillo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Acosta kopt de bal weg. Daar is Šuput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas rent richting de bal. Comas schiet op doel. Rosić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dimitrijević is nu in balbezit. Curiel rent richting de bal. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 5:0

84e minuut.
Arnautović kopt de bal weg. Višinka rent richting de bal. Dimitrijević is nu in balbezit. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg. Dimitrijević is nu in balbezit. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 6:0

87e minuut.
Cvetković geeft de bal voor. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana is nu in balbezit. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg.

89e minuut.
Bukvić is nu in balbezit. Bukvić geeft de bal voor. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - República Dominicana U21 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 28%, República Dominicana U21 72%.
Srbija U21 - República Dominicana U21 7:0