Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-21 11:00
  • Competitiewedstrijd: U21 Group R
  • Stadion: S2G FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3100
as-Saʻūdiyya U21 Srbija U21
AS_2023 Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
42.5 gemiddelde waardering 56
goed Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


11e minuut.
Višnjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Višnjić passt de bal zonder na te denken. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Haytham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:1

15e minuut.
Cvetković is nu in balbezit. Cvetković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fawzi de bal. Dimitrijević onderschept slim de pass. Dimitrijević schiet op doel. Haytham bokst de bal weg.

21e minuut.
Aslam passt de bal in één keer door. Šuput probeert naar een medespeler te passen. Cvetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvetković geeft een lange en hoge pass. Ðogo maakt een snoekduik en kopt de bal. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Muthanna geeft een lange en hoge pass. Šuput kopt de bal weg. Cvetković speelt de bal door. Klungelig pakt Albijanić de bal. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Haytham bokst de bal weg. Haytham speelt de bal door. Novičić kopt de bal weg. Ðogo is nu in balbezit. Ðogo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Salah verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetković verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetković probeert naar een medespeler te passen. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Haytham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:2

29e minuut.
Gordić probeert naar een medespeler te passen. Ðogo is nu in balbezit. Muthanna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muthanna krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Albijanić kopt de bal weg. Dimitrijević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ismat krijgt een gele kaart. Dimitrijević raakt geblesseerd tijdens het duel. Albijanić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Haytham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gordić passt de bal in één keer door. Albijanić is nu in balbezit. Salah schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salah krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cvetković met een sublieme pass. Gordić geeft een lange en hoge pass. Cvetković kopt de bal weg. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Aslam kopt de bal weg. Stojšin probeert de bal aan de voet te houden. Nisawi speelt de bal door. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Šuput kopt de bal weg. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi geeft de bal voor. Daar is Šuput, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 69%, Srbija U21 31%.
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:2

50e minuut.
Ðogo is nu in balbezit. Dimitrijević rent richting de bal. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðogo draait met de bal, schiet en ... Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:3

50e minuut.
Šuput probeert de bal aan de voet te houden. Gordić geeft een lange en hoge pass. Albijanić rent richting de bal. Albijanić draait met de bal, schiet en ... Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:4

52e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Salah heeft problemen om de bal te vangen. Albijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Albijanić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:5

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojić komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Aslam geeft een hoge lob. Abdel kopt de bal weg. Klungelig pakt Princip de bal. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Dimitrijević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fawzi is nu in balbezit. Albijanić verovert de bal door een tackle van achteren. Albijanić haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Višinka komt het veld opgelopen. Bukvić komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cvetković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukvić geeft een hoge lob. Višinka krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kabella komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Gordić de bal. Nisawi begaat een overtreding. Gordić raakt geblesseerd tijdens het duel. Mojić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Salah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Haytham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:6

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Abdel stond buitenspel. Barakat komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nisawi passt de bal in één keer door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Šuput geeft een hoge lob. Ðogo rent richting de bal. Ðogo haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dimitrijević rent richting de bal. Dimitrijević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:7

82e minuut.
Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić geeft een lange en hoge pass. Daar is Dimitrijević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dimitrijević haalt uit met een fantastische trap. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:8

82e minuut.
Mamduh komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bukvić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukvić speelt de bal door. Daar is Višinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka geeft een hoge lob. Ðogo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cvetković neemt de hoekschop. Dimitrijević springt en kopt de bal. Haytham bokst de bal weg. Ðogo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 65%, Srbija U21 35%.
as-Saʻūdiyya U21 - Srbija U21 0:9