Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana U21 Kypros U21
BRA-20 Tactiek U20 R
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 48.5
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen goed


12e minuut.
Nabi verovert de bal door een tackle van achteren. Nabi geeft de bal voor. Santana probeert naar een medespeler te passen. Vural rent richting de bal. Vural schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Hadjitoffis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjitoffis speelt de bal door. Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler geeft een lange en hoge pass. Pantelides maakt een snoekduik en kopt de bal. Ochoa bokst de bal weg.

37e minuut.
Alpler passt de bal met de wreef. Vural rent richting de bal. Vural geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pantelides de bal. Pantelides haalt uit met een fantastische trap. Ochoa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 71%, Kypros U21 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
República Dominicana U21 - Kypros U21 0:0

52e minuut.
Serafeim speelt de bal door. Daar is Alpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alpler probeert naar een medespeler te passen. Vural rent richting de bal. Vural haalt uit met een fantastische trap. Ochoa bokst de bal weg. Curiel onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana U21 - Kypros U21 0:1

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Vural stond buitenspel. Perelló komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Ekingen bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana begaat een overtreding. Ekingen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Acosta komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antoniadis komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Ekingen verovert de bal door een tackle van achteren. Ekingen geeft de bal voor. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Antoniadis rent richting de bal. Antoniadis schiet op doel. Ochoa bokst de bal weg.

89e minuut.
Alpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler geeft de bal voor. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Antoniadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoniadis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana U21 64%, Kypros U21 36%.
República Dominicana U21 - Kypros U21 0:1