Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kypros U21 República Dominicana U21
U20 R Tactiek Kypros U21
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 37.9
very good Schieten average
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


7e minuut.
Hadjitoffis met een sublieme pass. Alpler heeft problemen om de bal te vangen. Alpler met een sublieme pass. Pantelides rent richting de bal. Pantelides schiet op doel. Ochoa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Ekingen rent richting de bal. Ekingen draait met de bal, schiet en ... Alvarez kopt de bal weg. Pantelides bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Nabi speelt de bal door. Hadjitoffis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadjitoffis geeft de bal voor. Vural rent richting de bal. Vural draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Alpler onderschept slim de pass. Alpler passt de bal met de wreef. Vural rent richting de bal. Vural schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Alvarez kopt de bal weg. Hadjitoffis met een sublieme pass. Alpler met een sublieme pass. Vural is nu in balbezit. Vural haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 38%, República Dominicana U21 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kypros U21 - República Dominicana U21 0:0

60e minuut.
Alvarez is nu in balbezit. Vural begaat een overtreding. Alvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Perelló komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ekingen onderschept slim de pass. Ekingen passt de bal met de wreef. Pantelides is nu in balbezit. Pantelides haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - República Dominicana U21 1:0

65e minuut.
Castro komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Daar is Hadjitoffis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadjitoffis met een sublieme pass. Santana is nu in balbezit. Pantelides verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelides schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Ekingen passt de bal in één keer door. Hadjitoffis speelt de bal door. Vural is nu in balbezit. Vural draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kypros U21 - República Dominicana U21 2:0

79e minuut.
Tümen komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Bektaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bektaş met een sublieme pass. Alpler is nu in balbezit. Alpler geeft de bal voor. Tümen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Castro is nu in balbezit. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aponte raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aponte kan niet meer verder spelen. Bernal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kypros U21 28%, República Dominicana U21 72%.
Kypros U21 - República Dominicana U21 2:0