Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 República Dominicana U21
AS_2023 Tactiek BRA-20
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 39.5
solid Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Lahcen is nu in balbezit. Lahcen geeft de bal voor. Santana heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Aponte met een snelle inworp. Cintron speelt de bal door. Abdel is nu in balbezit. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Muthanna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fawzi de bal onder controle te krijgen. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel schiet op doel. Haytham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 0:1

30e minuut.
Ismat is nu in balbezit. Ismat passt de bal met de wreef. Amir geeft een lange en hoge pass. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Amir is nu in balbezit. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel schiet op doel. Ochoa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 1:1

36e minuut.
Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alvarez. Rouissi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lahcen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rouissi heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. Ochoa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 36%, República Dominicana U21 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 1:1

46e minuut.
Salah komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Nisawi met de inworp. Amir rent richting de bal. Amir geeft een lange en hoge pass. Daar is Alvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdel is nu in balbezit. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Amir met een sublieme pass. Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Santana rent richting de bal. Rouissi onderschept slim de pass. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 2:1

58e minuut.
Trujillo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nisawi met de inworp. Amir geeft een lange en hoge pass. Rouissi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Perelló komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Abdel rent richting de bal. Abdel geeft een hoge lob. Daar is Vicioso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castro komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Cintron bereikt de bal nog maar net als eerste. Cintron passt de bal in één keer door. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 3:1

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kabella komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Santana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabella rent richting de bal. Kabella passt de bal met de wreef. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Doeltrap. Barakat komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Barakat is nu in balbezit. Aslam rent richting de bal. Aslam passt de bal in één keer door. Lahcen bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahcen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Mamduh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 36%, República Dominicana U21 64%.
as-Saʻūdiyya U21 - República Dominicana U21 3:1