Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BUUR Valhal
Nummer 117 Tactiek ADCAD-3-5-2
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
3 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 10
38 gemiddelde waardering 60.7
good Schieten excellent
average Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Rathe passt de bal met de wreef. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea geeft de bal voor. Søltoft maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:1

6e minuut.
Jochumsen probeert naar een medespeler te passen. Sugac heeft problemen om de bal te vangen. Sugac geeft een lange en hoge pass. Skriver rent richting de bal. Skriver schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Sejr is nu in balbezit. Green legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sejr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Søltoft legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bruhn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:2

13e minuut.
Bramming passt de bal in één keer door. Râlea is nu in balbezit. Râlea geeft een lange en hoge pass. Skriver is nu in balbezit. Skriver schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:3

18e minuut.
Sejr kopt de bal weg. Skriver bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft draait met de bal, schiet en ... Bruhn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:4

19e minuut.
Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Green de bal. Skriver is nu in balbezit. Skriver draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:5

21e minuut.
Rathe onderschept slim de pass. Sejr onderschept slim de pass. Sejr met een sublieme pass. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Bruhn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Sejr passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bramming de bal. Bramming geeft de bal voor. Søltoft rent richting de bal. Søltoft haalt uit met een fantastische trap. Bruhn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:6

25e minuut.
Sejr met een sublieme pass. Bramming met een sublieme pass. Skriver rent richting de bal. Skriver haalt uit met een fantastische trap. Bruhn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 0:7

27e minuut.
Daar is Penners, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Penners met een sublieme pass. Rytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Sejr met een sublieme pass. Chindea kan de bal niet met de borst controleren. Jochumsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jochumsen krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kastrup heeft problemen om de bal te vangen. Râlea onderschept slim de pass. Râlea passt de bal met de wreef. Søltoft rent richting de bal. Søltoft schiet op doel. Bruhn bokst de bal weg.

41e minuut.
Green kopt de bal weg. Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Râlea speelt de bal door. Bramming geeft een lange en hoge pass. Skriver krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kastrup rent richting de bal. Bramming onderschept slim de pass. Bramming met een sublieme pass. Søltoft is nu in balbezit. Søltoft schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Jochumsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochumsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Kastrup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Søltoft bereikt de bal nog maar net als eerste. Søltoft schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 84%, Valhal 16%.
FC BUUR - Valhal 0:7

46e minuut.
Jochumsen passt de bal zonder na te denken. Miękus is nu in balbezit. Miękus geeft een lange en hoge pass. Penners is nu in balbezit. Penners schiet op doel. Praahl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Bramming passt de bal in één keer door. Sejr is nu in balbezit. Sejr passt de bal in één keer door. Daar is Skriver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skriver draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Bramming is nu in balbezit. Bramming passt de bal in één keer door. Kastrup speelt de bal door. Ahnert is nu in balbezit. Ahnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 1:7

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eg komt het veld opgelopen. Wangsøe komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Jochumsen met de inworp. Sejr is nu in balbezit. Sejr passt de bal met de wreef. Eg rent richting de bal. Eg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 1:8

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Eg stond buitenspel. Green neemt vlug de vrije trap. Sugac kopt de bal weg. Sejr bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejr draait met de bal, schiet en ... Bruhn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chindea passt de bal zonder na te denken. Sejr is nu in balbezit. Sejr probeert naar een medespeler te passen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Jochumsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochumsen geeft een hoge lob. Kastrup kopt de bal weg. Eg bereikt de bal nog maar net als eerste. Eg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sejr verovert de bal door een tackle van achteren. Sejr passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jochumsen de bal. Jochumsen geeft de bal voor. Wangsøe maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruhn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Jochumsen met een snelle inworp. Sejr geeft een lange en hoge pass. Wangsøe rent richting de bal. Eg is nu in balbezit. Eg haalt uit met een fantastische trap. Bruhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Eg rent richting de bal. Eg haalt uit met een fantastische trap. Bramming bereikt de bal nog maar net als eerste. Bramming geeft een hoge lob. Wangsøe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BUUR - Valhal 1:9

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ahnert stond buitenspel. Râlea maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Eg heeft problemen om de bal te vangen. Wangsøe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wangsøe schiet op doel. Bruhn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BUUR 77%, Valhal 23%.
FC BUUR - Valhal 1:9