Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wisła Puławy FC Chełmek
801 c Tactiek CC
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
81.3 gemiddelde waardering 85.9
outstanding Schieten incredible
incredible Passen brilliant
magical Verdedigen unearthly


9e minuut.
Bogarde met een sublieme pass. Goryl heeft problemen om de bal te vangen. Freitas do Amaral tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goryl is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bogarde neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Lewkowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dróżdż begaat een overtreding. Lewkowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Çalışkaner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kuchta springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Bogarde kopt de bal weg. Çalışkaner geeft een hoge lob. Mainardi heeft problemen om de bal te vangen. Goryl bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl schiet op doel. Mina bokst de bal weg. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuchta neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 0:1

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lewkowicz met de inworp. Çalışkaner rent richting de bal. Çalışkaner geeft de bal voor. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuchta is nu in balbezit. Calvo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuchta raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuchta neemt de penalty, wat een uithaal! Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 0:2

28e minuut.
Jonowski geeft een lange en hoge pass. Kuchta kopt de bal weg. Calvo is nu in balbezit. Kuchta verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kuchta probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calvo. Kuchta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kuchta neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 0:3

35e minuut.
Bogarde passt de bal in één keer door. Freitas do Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. Goryl onderschept slim de pass. Goryl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 0:4

36e minuut.
Mainardi geeft een lange en hoge pass. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ingimundsson krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bortel kopt de bal weg. Ješić rent richting de bal. Ješić geeft een lange en hoge pass. Aunkofer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wisła Puławy 56%, FC Chełmek 44%.
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 1:4

53e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Ješić verovert de bal door een tackle van achteren. Ješić met een sublieme pass. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Aunkofer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft de bal voor. Goryl kopt de bal weg. Kuchta rent richting de bal. Kuchta draait met de bal, schiet en ... Mina bokst de bal weg.

64e minuut.
Bogarde kopt de bal weg. Çalışkaner geeft de bal voor. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Mina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 1:5

66e minuut.
Çalışkaner rent richting de bal. Ješić rent richting de bal. Çalışkaner onderschept slim de pass. Çalışkaner geeft een lange en hoge pass. Goryl maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 1:6

69e minuut.
Ješić rent richting de bal. Ješić passt de bal met de wreef. Bortel geeft een lange en hoge pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Calvo probeert naar een medespeler te passen. Çalışkaner geeft de bal voor. Freitas do Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Kuchta is nu in balbezit. Kuchta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Çalışkaner passt de bal in één keer door. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een hoge lob. Goryl krijgt zijn hoofd ertegen. Mina probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ješić geeft een lange en hoge pass. Aunkofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingimundsson begaat een overtreding. Aunkofer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Aunkofer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 2:6

84e minuut.
Díez Guisasola kopt de bal weg. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz speelt de bal door. Daar is Kuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuchta haalt uit met een fantastische trap. Mina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Goryl onderschept slim de pass. Calvo onderschept slim de pass. Kuchta onderschept slim de pass. Kuchta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wisła Puławy 55%, FC Chełmek 45%.
KS Wisła Puławy - FC Chełmek 2:7