Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Skuszew FC Bomagol
V2 Tactiek bgol3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
74.8 gemiddelde waardering 80.4
excellent Schieten incredible
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen brilliant


11e minuut.
Zagorda rent richting de bal. Pelikán verovert de bal door een tackle van achteren. Pelikán geeft een lange en hoge pass. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Cachay heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal in één keer door. Albreht is nu in balbezit. Albreht schiet op doel. Datz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gorzeński passt de bal in één keer door. Kostelecki rent richting de bal. Kostelecki geeft een lange en hoge pass. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Klingelmann is nu in balbezit. Klingelmann passt de bal zonder na te denken. Prepelka is nu in balbezit. Prepelka schiet op doel. Gorzeński probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dubuś rent richting de bal. Albreht is nu in balbezit. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - FC Bomagol 0:1

25e minuut.
Deserta passt de bal zonder na te denken. Kwilecki met een sublieme pass. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. Datz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Kwilecki met een snelle inworp. Dévánszki is nu in balbezit. Dévánszki geeft een hoge lob. Dubuś krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Datz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwilecki zal de hoekschop nemen. Albreht springt en kopt de bal. Datz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki geeft de bal voor. Dubuś kopt de bal weg. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 60%, FC Bomagol 40%.
FC Skuszew - FC Bomagol 0:1

46e minuut.
Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Datz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - FC Bomagol 0:2

60e minuut.
Mahé speelt de bal door. Socorro rent richting de bal. Cachay schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cachay krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft de bal voor. Dévánszki kopt de bal weg. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... Datz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dévánszki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dévánszki zal de hoekschop nemen. Dubuś maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dévánszki speelt de bal door. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht rent richting de bal. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Dévánszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dévánszki geeft de bal voor. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap. Datz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Skuszew - FC Bomagol 0:3

82e minuut.
Kedravič geeft een lange en hoge pass. Zagorda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorzeński. Zagorda raakt geblesseerd tijdens het duel. Prepelka komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Skuszew 59%, FC Bomagol 41%.
FC Skuszew - FC Bomagol 0:3