Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Królikowice KSIĘŻAK ŁOWICZ
4231_IV Tactiek MARCIN
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
64.3 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen solid


4e minuut.
Gaszyński met een sublieme pass. Maffeis onderschept slim de pass. Inworp. Hrůza met de inworp. Sorbi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz met een sublieme pass. Cerén bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén schiet op doel. Na een snelle pass probeert Drăgănescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gaszyński geeft een lange en hoge pass. Sorbi controleert de bal met de borst. Maffeis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorbi raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăgănescu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kula bokst de bal weg.

15e minuut.
Yazgan met een sublieme pass. Cerén rent richting de bal. Cerén passt de bal in één keer door. Sorbi is nu in balbezit. Sorbi geeft een hoge lob. Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Gaszyński met een sublieme pass. Sorbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbi passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Sznajder de bal. Cerén onderschept slim de pass. Cerén geeft een hoge lob. Drăgănescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Głuszak rent richting de bal. Kin Leung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głuszak raakt geblesseerd tijdens het duel. Kilim komt bij de bal en schiet. Nichifor heeft problemen om de bal te vangen. Głuszak rent richting de bal. Głuszak haalt uit met een fantastische trap. Urquiza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:1

35e minuut.
Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Almaga rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Dmowski rent richting de bal. Drăgănescu onderschept slim de pass. Drăgănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 37%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 63%.
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:1

58e minuut.
Drăgănescu heeft problemen om de bal te vangen. Almaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerén onderschept slim de pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Kula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Yazgan probeert naar een medespeler te passen. Kilim probeert naar een medespeler te passen. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Głuszak schiet op doel. Urquiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:2

63e minuut.
Gaszyński kopt de bal weg. Cerén rent richting de bal. Cerén passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Sorbi met een snelle inworp. Hrůza met een sublieme pass. Drăgănescu rent richting de bal. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dmowski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 1:2

70e minuut.
Borgosz geeft een hoge lob. Gaszyński met een sublieme pass. Daar is Drăgănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăgănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 2:2

72e minuut.
Gaszyński passt de bal met de wreef. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Drăgănescu de bal. Drăgănescu haalt uit met een fantastische trap. Kula bokst de bal weg.

74e minuut.
Hrůza kopt de bal weg. Cerén rent richting de bal. Cerén passt de bal met de wreef. Drăgănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăgănescu schiet op doel. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pletsch probeert de bal met de borst te controleren. Głuszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pletsch krijgt een gele kaart. Urbán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carli komt het veld opgelopen. Głuszak wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Borgosz rent richting de bal. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Borgosz passt de bal met de wreef. Yazgan onderschept slim de pass. Kilim speelt de bal door. Mita is nu in balbezit. Mita schiet op doel. Urquiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Królikowice 39%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Królikowice - KSIĘŻAK ŁOWICZ 2:2