Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vikings Sandefjord IF Fada Maka Stars
Szatańska Tactiek super trial
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
46.4 gemiddelde waardering 61
solid Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Del Piero speelt de bal door. Dani kopt de bal weg. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Dani passt de bal zonder na te denken. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz probeert naar een medespeler te passen. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Olybios onderschept slim de pass. Olybios geeft een lange en hoge pass. Gaguinho kopt de bal weg. Pijar is nu in balbezit. Pijar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krochmal speelt de bal door. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz passt de bal zonder na te denken. Fana is nu in balbezit. Fana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Olybios geeft een lange en hoge pass. Daar is Matsuyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignasz speelt de bal door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Del Piero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Del Piero trapt de bal weg. Kusnetzov kopt de bal weg. Ruperez heeft problemen om de bal te vangen. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych schiet op doel. Közalmaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Krochmal geeft een hoge lob. Renaud is nu in balbezit. Renaud passt de bal in één keer door. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap. Del Piero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 0:1

15e minuut.
Renaud met een sublieme pass. Korobka rent richting de bal. Korobka passt de bal zonder na te denken. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fana rent richting de bal. Fana schiet op doel. Del Piero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kusnetzov rent richting de bal. Ruperez rent richting de bal. Kusnetzov onderschept slim de pass. Kusnetzov haalt uit met een fantastische trap. Közalmaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:1

22e minuut.
Olybios probeert naar een medespeler te passen. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani speelt de bal door. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaguinho maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:2

26e minuut.
Lardieri verovert de bal door een tackle van achteren. Ontons is nu in balbezit. Ontons passt de bal zonder na te denken. Dani is nu in balbezit. Dani haalt uit met een fantastische trap. Del Piero bokst de bal weg. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:3

33e minuut.
Daar is Pijar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Ignasz speelt de bal door. Gaguinho is nu in balbezit. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Fana kopt de bal weg. Dani rent richting de bal. Dani passt de bal met de wreef. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 59%, Fada Maka Stars 41%.
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:3

50e minuut.
Kajdas met een sublieme pass. Fana rent richting de bal. Fana probeert naar een medespeler te passen. Dani rent richting de bal. Dani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:4

52e minuut.
Pijar met de inworp. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz passt de bal in één keer door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ignasz is nu in balbezit. Cioropina onderschept slim de pass. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:5

57e minuut.
Ontons speelt de bal door. Ignasz rent richting de bal. Fana is nu in balbezit. Fana haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ignasz kan de bal niet met de borst controleren. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap. Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:6

58e minuut.
Renaud kopt de bal weg. Kusnetzov rent richting de bal. Ontons schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ontons krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Korobka met een snelle inworp. Ontons met een sublieme pass. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... Del Piero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:7

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Gaguinho stond buitenspel. Cioropina neemt vlug de vrije trap. Olybios kopt de bal weg. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Pijar speelt de bal door. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho probeert naar een medespeler te passen. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:8

67e minuut.
Kajdas geeft een lange en hoge pass. Dani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani probeert naar een medespeler te passen. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Renaud geeft een hoge lob. Közalmaz speelt de bal door. Fana kopt de bal weg. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz draait met de bal, schiet en ... Del Piero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Dani rent richting de bal. Dani speelt de bal door. Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana rent richting de bal. Fana draait met de bal, schiet en ... Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero met een sublieme pass. Ontons kopt de bal weg. Klungelig pakt Fana de bal. Fana draait met de bal, schiet en ... Del Piero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dani rent richting de bal. Dani passt de bal in één keer door. Fana is nu in balbezit. Fana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:9

78e minuut.
Dani is nu in balbezit. Dani geeft een lange en hoge pass. Pijar kopt de bal weg. Fana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fana draait met de bal, schiet en ... Del Piero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vikings Sandefjord IF 72%, Fada Maka Stars 28%.
Vikings Sandefjord IF - Fada Maka Stars 1:9