Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leśne Buchaje dziubdziusie
zzz Tactiek hmm5_3
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 60.3
outstanding Schieten very good
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Mezzana rent richting de bal. Idaszak bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mezzana. Mezzana krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gąbka passt de bal zonder na te denken. Habuš rent richting de bal. Habuš passt de bal met de wreef. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Fedák geeft de bal voor. Domiter met een sublieme pass. Escobedo kopt de bal weg. Kocisz rent richting de bal. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Idaszak geeft de bal voor. Inworp. Escobedo met de inworp. Kocisz rent richting de bal. Kocisz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Escobedo met een sublieme pass. Kocisz is nu in balbezit. Gołaś begaat een overtreding. Gołaś krijgt een gele kaart. Kocisz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Escobedo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 34%, dziubdziusie 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leśne Buchaje - dziubdziusie 0:0

48e minuut.
Dedić passt de bal zonder na te denken. Fedák is nu in balbezit. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezzana schiet op doel. Domiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - dziubdziusie 1:0

51e minuut.
Gołaś kopt de bal weg. Surdyga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedák rent richting de bal. Fedák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - dziubdziusie 2:0

53e minuut.
Habuš controleert de bal met de borst. Habuš probeert naar een medespeler te passen. Mezzana is nu in balbezit. Mezzana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - dziubdziusie 3:0

63e minuut.
Escobedo passt de bal in één keer door. Mezzana rent richting de bal. Mezzana geeft een hoge lob. Fedák rent richting de bal. Fedák draait met de bal, schiet en ... Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Veseliu is nu in balbezit. Brasiel onderschept slim de pass. Brasiel passt de bal met de wreef. Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedák haalt uit met een fantastische trap. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Görömböly geeft de bal voor. Stürzl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąbka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stürzl moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stürzl kan niet meer verder spelen. Gębczyński komt het veld opgelopen. Mrkšić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stolc springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mrkšić is nu in balbezit. Mrkšić speelt de bal door. Daar is Stolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Mezzana bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mezzana geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fedák maakt een snoekduik en kopt de bal. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Mezzana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobedo probeert naar een medespeler te passen. Kocisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocisz haalt uit met een fantastische trap. Idaszak probeert de bal aan de voet te houden. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Surdyga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leśne Buchaje - dziubdziusie 4:0

87e minuut.
Dedić geeft een hoge lob. Gołaś kopt de bal weg. Escobedo rent richting de bal. Escobedo geeft een hoge lob. Fedák springt en kopt de bal. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leśne Buchaje 29%, dziubdziusie 71%.
Leśne Buchaje - dziubdziusie 4:0