Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-22 09:29
  • Competitiewedstrijd: Premier
  • Stadion: Poodles Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35453
Poodles Utd Suburbs
The Cloud Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
45 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 20.7
formidable Schieten average
excellent Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
Speliers passt de bal in één keer door. Schaad met een sublieme pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. O`Donoghue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 1:0

4e minuut.
Hawks passt de bal met de wreef. Żuczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuczkowski geeft een hoge lob. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 2:0

8e minuut.
Maessen kopt de bal weg. Speliers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Speliers geeft een hoge lob. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Nelson bokst de bal weg. Petherick rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Speliers probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Howell de bal. Howell passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hawks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher rent richting de bal. Majcher met een sublieme pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 3:0

12e minuut.
Maessen verovert de bal door een tackle van achteren. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal in één keer door. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Petherick, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 4:0

13e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda passt de bal in één keer door. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell draait met de bal, schiet en ... Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 5:0

19e minuut.
Wooddin speelt de bal door. Żuczkowski probeert naar een medespeler te passen. Howell rent richting de bal. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 6:0

22e minuut.
Buda schiet op doel. O`Donoghue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majcher geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Speliers krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Petherick geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zollinger met een snelle inworp. Daar is Speliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speliers geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Schaad bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher is nu in balbezit. Majcher passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zollinger onderschept slim de pass. Zollinger met een sublieme pass. Speliers probeert naar een medespeler te passen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 7:0

32e minuut.
Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda schiet op doel. Petherick heeft problemen om de bal te vangen. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buda de bal. Buda schiet op doel. O`Donoghue probeert de bal aan de voet te houden. Nelson bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 8:0

39e minuut.
Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petherick rent richting de bal. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Buda rent richting de bal. Buda schiet op doel. Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Wells geeft een lange en hoge pass. Inworp. Speliers met een snelle inworp. Howell is nu in balbezit. Howell geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. Barnabé passt de bal zonder na te denken. Buda rent richting de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 23%, Utd Suburbs 77%.
Poodles - Utd Suburbs 9:0

46e minuut.
Leauai speelt de bal door. Buda rent richting de bal. Hawks bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda onderschept slim de pass. Buda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 10:0

52e minuut.
Schaad geeft een lange en hoge pass. Majcher kopt de bal weg. Petherick heeft problemen om de bal te vangen. Buda rent richting de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 11:0

53e minuut.
Howell onderschept slim de pass. Buda is nu in balbezit. Klungelig pakt Buda de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap. Nelson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Speliers kopt de bal weg. Majcher controleert de bal met de borst. Howell met een sublieme pass. Buda probeert de bal met de borst te controleren. Buda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Majcher met een sublieme pass. Barnabé rent richting de bal. Barnabé passt de bal in één keer door. Buda is nu in balbezit. Buda draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barnabé speelt de bal door. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal zonder na te denken. Buda is nu in balbezit. Buda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Majcher met een snelle inworp. Howell geeft een lange en hoge pass. Petherick heeft problemen om de bal te vangen. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda haalt uit met een fantastische trap. Nelson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Howell krijgt zijn hoofd ertegen. Petherick speelt de bal door. Schaad rent richting de bal. Schaad geeft een hoge lob. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 12:0

67e minuut.
Majcher onderschept slim de pass. Majcher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Buda de bal. Buda draait met de bal, schiet en ... Nelson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 13:0

68e minuut.
Leauai bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Maessen is nu in balbezit. Howell onderschept slim de pass. Howell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 14:0

70e minuut.
Daar is Barnabé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barnabé passt de bal zonder na te denken. Speliers is nu in balbezit. Speliers geeft een hoge lob. Buda maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nelson trapt de bal weg van het doel. Żuczkowski kopt de bal weg. Majcher speelt de bal door. Klungelig pakt Buda de bal. Buda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 15:0

73e minuut.
Nelson speelt de bal door. Barnabé kopt de bal weg. Majcher met een sublieme pass. Howell heeft problemen om de bal te vangen. Howell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell draait met de bal, schiet en ... Majcher kopt de bal weg. Daar is Buda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Poodles - Utd Suburbs 16:0

78e minuut.
Buda kopt de bal weg. Howell rent richting de bal. Maessen verovert de bal door een tackle van achteren. Howell onderschept slim de pass. Howell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
O`Donoghue geeft de bal voor. Żuczkowski kopt de bal weg. Howell is nu in balbezit. Howell draait met de bal, schiet en ... O`Donoghue heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Witteveen kopt de bal weg. Żuczkowski is nu in balbezit. Barnabé geeft een lange en hoge pass. Buda bereikt de bal nog maar net als eerste. Buda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Poodles 10%, Utd Suburbs 90%.
Poodles - Utd Suburbs 16:0