Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-12-06 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga V.006
  • Stadion: Vampires Palace
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 18779
Vidovers FC korona_mks
Bagry Tactiek ble
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.2 gemiddelde waardering 54.4
solid Schieten very good
good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Ociesa kopt de bal weg. Cravero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calangiu. Cravero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cravero kan niet meer verder spelen. Baszak komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Ranogajec passt de bal in één keer door. Heimdal heeft problemen om de bal te vangen. Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Corrochano bereikt de bal nog maar net als eerste. Corrochano haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Lombardi geeft een lange en hoge pass. Örge kopt de bal weg. Nowak rent richting de bal. Nowak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lombardi verovert de bal door een tackle van achteren. Lombardi met een sublieme pass. Heimdal rent richting de bal. Heimdal probeert naar een medespeler te passen. Corrochano rent richting de bal. Ruiz Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Corrochano rent richting de bal. Corrochano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 0:1

36e minuut.
Ruscher is nu in balbezit. Ruscher geeft een lange en hoge pass. Corrochano is nu in balbezit. Ágai Kis is nu in balbezit. Ágai Kis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nowak passt de bal zonder na te denken. Ociesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Deląg onderschept slim de pass. Ociesa onderschept slim de pass. Ociesa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ociesa passt de bal zonder na te denken. Örge heeft problemen om de bal te vangen. Örge passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ociesa de bal. Ociesa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Vidovers FC - korona_mks 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 34%, korona_mks 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vidovers FC - korona_mks 1:1

59e minuut.
Ruscher rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruscher met een snelle inworp. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 1:2

70e minuut.
Örge raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bochinsky komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Złomek geeft een lange en hoge pass. Heimdal controleert de bal met de borst. Heimdal geeft een hoge lob. Corrochano rent richting de bal. Corrochano schiet op doel. Ruiz Gómez bokst de bal weg. Ágai Kis heeft problemen om de bal te vangen. Ágai Kis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 1:3

89e minuut.
Ágai Kis speelt de bal door. Daar is Heimdal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heimdal geeft een lange en hoge pass. Corrochano krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vidovers FC - korona_mks 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vidovers FC 37%, korona_mks 63%.
Vidovers FC - korona_mks 1:4