Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUMA STOLICY 1911 Kopacze Fox FC
cwe(7)ka Tactiek Fox442wing
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 13
57 gemiddelde waardering 53
very good Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Luketics kopt de bal weg. Daar is Gorzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellegrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pellegrini krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Frątczak geeft een lange en hoge pass. Ziyech met een sublieme pass. Luketics probeert de bal aan de voet te houden. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 1:0

10e minuut.
Davidović kopt de bal weg. Trotti heeft problemen om de bal te vangen. Boiangiu maakt een afschuwelijke overtreding. Trotti raakt geblesseerd tijdens het duel. Davidović wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tomczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Trotti controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 1:1

11e minuut.
Birler passt de bal met de wreef. Davidović bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidović passt de bal zonder na te denken. Trotti rent richting de bal. Trotti schiet op doel. Tomczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Brzydkowski rent richting de bal. Rejtan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Morán de bal. Morán schiet op doel. Tyburski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 2:1

22e minuut.
Tosta is nu in balbezit. Tosta passt de bal in één keer door. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski geeft een lange en hoge pass. Rejtan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Davidović passt de bal in één keer door. Trotti rent richting de bal. Trotti draait met de bal, schiet en ... Frątczak probeert de bal aan de voet te houden. Tomczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 2:2

31e minuut.
Klungelig pakt Morán de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Rejtan rent richting de bal. Rejtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 3:2

36e minuut.
Rejtan is nu in balbezit. Morán rent richting de bal. Rejtan is nu in balbezit. Morán rent richting de bal. Morán haalt uit met een fantastische trap. Tyburski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Davidović geeft de bal voor. Frątczak kopt de bal weg. Daar is Canev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 3:3

39e minuut.
Canev geeft een hoge lob. Luketics heeft problemen om de bal te vangen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán schiet op doel. Tyburski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 37%, Kopacze Fox FC 63%.
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 4:3

46e minuut.
Wietecha komt het veld opgelopen. Bisson komt het veld opgelopen. Muradbegović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Wałdoch komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Luketics onderschept slim de pass. Klungelig pakt Canev de bal. Canev met een sublieme pass. Gorzejewski rent richting de bal. Gorzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wietecha controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Panzardo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bisson probeert naar een medespeler te passen. Wietecha is nu in balbezit. Wietecha passt de bal zonder na te denken. Trotti rent richting de bal. Trotti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Frątczak is nu in balbezit. Bisson verovert de bal door een tackle van achteren. Bisson passt de bal zonder na te denken. Trotti is nu in balbezit. Trotti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wałdoch geeft een hoge lob. Wietecha rent richting de bal. Wietecha passt de bal in één keer door. Panzardo is nu in balbezit. Panzardo schiet op doel. Tomczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Pellegrini probeert naar een medespeler te passen. Wietecha rent richting de bal. Wietecha speelt de bal door. Trotti is nu in balbezit. Trotti draait met de bal, schiet en ... Tomczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUMA STOLICY 1911 44%, Kopacze Fox FC 56%.
DUMA STOLICY 1911 - Kopacze Fox FC 4:3