Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.021
  • Stadion: RoKl Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8261
RoKl Team Fc Kapiszony
4231bx Tactiek nowa 4-3-3
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Xostikyan is nu in balbezit. Xostikyan haalt uit met een fantastische trap. Ochódzki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - Fc Kapiszony 1:0

6e minuut.
Rous speelt de bal door. Klungelig pakt Jeziorkowski de bal. Nazderko speelt de bal door. Rous is nu in balbezit. Rous draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mielecki passt de bal zonder na te denken. Rous is nu in balbezit. Jeziorkowski rent richting de bal. Jeziorkowski haalt uit met een fantastische trap. Töröcsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - Fc Kapiszony 1:1

21e minuut.
Klungelig pakt Barco Vargas de bal. Nazderko speelt de bal door. Mendaro probeert naar een medespeler te passen. Rous is nu in balbezit. Rous haalt uit met een fantastische trap. Töröcsik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Inworp. Dzhingozov komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Doeltrap. Filar komt het veld opgelopen. Chloros komt het veld opgelopen. Martínez Filva komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Chloros is nu in balbezit. Chloros geeft een hoge lob. Márquez kan de bal niet met de borst controleren. Filar rent richting de bal. Filar haalt uit met een fantastische trap. Ochódzki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - Fc Kapiszony 2:1

42e minuut.
Skarlas geeft een lange en hoge pass. Márquez heeft problemen om de bal te vangen. Márquez geeft een lange en hoge pass. Rous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rous schiet op doel. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RoKl Team - Fc Kapiszony 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 55%, Fc Kapiszony 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RoKl Team - Fc Kapiszony 2:2

50e minuut.
Skarlas met een sublieme pass. Dib Padão bereikt de bal nog maar net als eerste. Dib Padão speelt de bal door. Ranov is nu in balbezit. Ranov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ďatel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Guţu speelt de bal door. Batatas is nu in balbezit. Batatas speelt de bal door. Rous rent richting de bal. Rous geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mendaro verovert de bal door een tackle van achteren. Mendaro speelt de bal door. Türksoyu verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziorkowski is nu in balbezit. Jeziorkowski draait met de bal, schiet en ... Martínez Filva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer haalt uit met een fantastische trap. Martínez Filva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Ranov passt de bal zonder na te denken. Chloros speelt de bal door. Ďatel is nu in balbezit. Ďatel draait met de bal, schiet en ... Ochódzki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RoKl Team - Fc Kapiszony 3:2

85e minuut.
Ranov speelt de bal door. Ďatel is nu in balbezit. Batatas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďatel onderschept slim de pass. Ďatel schiet op doel. Ochódzki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ďatel is nu in balbezit. Ďatel schiet op doel. Ochódzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Guţu geeft de bal voor. Buitenspel voor Ďatel. Goede buitenspelval van de verdediging. Mielecki neemt vlug de vrije trap. Fischer is nu in balbezit. Fischer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RoKl Team 55%, Fc Kapiszony 45%.
RoKl Team - Fc Kapiszony 3:2