Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.022
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 18834
Man Zielona Góra FC Niebiescy77
InGu$$ Def Tactiek 7
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 49.4
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Marconato controleert de bal met de borst. Alkış rent richting de bal. Marconato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marconato krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Alkış raakt geblesseerd tijdens het duel. Cariou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giallombardo kopt de bal weg. Daar is Burczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel. Orozco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Doncu met een snelle inworp. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo passt de bal met de wreef. Belnikolovski geeft een hoge lob. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Biegajło probeert naar een medespeler te passen. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeats bereikt de bal nog maar net als eerste. Giallombardo verovert de bal door een tackle van achteren. Giallombardo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Biegajło krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - FC Niebiescy77 1:0

32e minuut.
Burczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Belnikolovski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegajło heeft problemen om de bal te vangen. Biegajło draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Giallombardo geeft een hoge lob. Belnikolovski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Doncu kopt de bal weg. Doncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Doncu geeft een hoge lob. Orozco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biegajło rent richting de bal. Biegajło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - FC Niebiescy77 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Zielona Góra 42%, FC Niebiescy77 58%.
Man Zielona Góra - FC Niebiescy77 2:0

62e minuut.
Amsel probeert de bal met de borst te controleren. Alkış is nu in balbezit. Amsel maakt een afschuwelijke overtreding. Amsel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alkış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cogliati de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Inworp. Alkış zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belnikolovski probeert naar een medespeler te passen. Biegajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giallombardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Zielona Góra - FC Niebiescy77 3:0

77e minuut.
Alkış passt de bal zonder na te denken. Cariou is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Testa. Testa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Testa onderschept slim de pass. Letheran onderschept slim de pass. Letheran geeft de bal voor. Giallombardo rent richting de bal. Giallombardo schiet op doel. Orozco bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Zielona Góra 43%, FC Niebiescy77 57%.
Man Zielona Góra - FC Niebiescy77 3:0