Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.029
  • Stadion: FC Pyry Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12736
zulusy2007 White Eagles
a11 Tactiek 022018
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 56.9
matig Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Laciga probeert naar een medespeler te passen. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Manys geeft een hoge lob. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari speelt de bal door. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:1

15e minuut.
Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač geeft een hoge lob. Solari rent richting de bal. Solari geeft een lange en hoge pass. Yıkılmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Velcu de bal. Laciga is nu in balbezit. Laciga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:2

18e minuut.
Zukač speelt de bal door. Yıkılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yıkılmaz passt de bal in één keer door. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Yıkılmaz rent richting de bal. Yıkılmaz probeert naar een medespeler te passen. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Veronezi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:3

26e minuut.
Zukač met een sublieme pass. Solari is nu in balbezit. Solari speelt de bal door. Laciga is nu in balbezit. Laciga schiet op doel. Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Solari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manys rent richting de bal. Manys speelt de bal door. Zukač heeft problemen om de bal te vangen. Zukač geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Veronezi trapt de bal weg. Završnik speelt de bal door. Junqueiro met een sublieme pass. Tähkänheimo is nu in balbezit. Tähkänheimo speelt de bal door. Suwalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Solari rent richting de bal. Solari speelt de bal door. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ... Veronezi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Pochodeň probeert naar een medespeler te passen. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari passt de bal met de wreef. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ... Veronezi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Klungelig pakt Ligato de bal. Ligato passt de bal in één keer door. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ... Veronezi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:4

36e minuut.
Ligato geeft een hoge lob. Solari bereikt de bal nog maar net als eerste. Solari probeert naar een medespeler te passen. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga haalt uit met een fantastische trap. Veronezi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert La Rosa de bal onder controle te krijgen. Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een hoge lob. Veronezi bokst de bal weg.

41e minuut.
Solari met een sublieme pass. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Velcu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:5

45e minuut.
Solari geeft een hoge lob. Yıkılmaz kopt de bal weg. Zukač bereikt de bal nog maar net als eerste. Zukač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 64%, White Eagles 36%.
zulusy2007 - White Eagles 0:6

56e minuut.
Ştefănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefănescu geeft een hoge lob. Zukač probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yıkılmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yıkılmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Laciga is nu in balbezit. Laciga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zulusy2007 - White Eagles 0:7

58e minuut.
Laciga probeert de bal aan de voet te houden. Zukač rent richting de bal. Zukač met een sublieme pass. Yıkılmaz is nu in balbezit. Yıkılmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Veronezi trapt de bal weg. Tähkänheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligato verovert de bal door een tackle van achteren. Ligato geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Velcu onderschept slim de pass. Laciga is nu in balbezit. Klungelig pakt Laciga de bal. Laciga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski speelt de bal door. Junqueiro heeft problemen om de bal te vangen. Ligato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligato haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Manys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Solari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solari speelt de bal door. Laciga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laciga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zulusy2007 57%, White Eagles 43%.
zulusy2007 - White Eagles 0:7