Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.034
  • Stadion: Arena RED STAR
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14510
RED STAR MA Cest Caesar
marmolada Tactiek stand
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 13
42.7 gemiddelde waardering 61.2
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Serrano passt de bal met de wreef. Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz passt de bal met de wreef. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec schiet op doel. Kutluer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Hamouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamouz speelt de bal door. Matušek heeft problemen om de bal te vangen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... Kutluer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Kutluer speelt de bal door. Daar is Ulyanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espitia begaat een overtreding. Espitia krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Žunić heeft problemen om de bal te vangen. Žegarac is nu in balbezit. Žegarac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Žunić de bal. Žunić schiet op doel. Kutluer bokst de bal weg.

31e minuut.
Miemiec geeft een hoge lob. Daar is Ciechacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamouz met een sublieme pass. Matušek is nu in balbezit. Matušek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Žegarac is nu in balbezit. Trésor bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano begaat een overtreding. Serrano krijgt een gele kaart. Trésor raakt geblesseerd tijdens het duel. Trésor met een snel genomen vrije trap. Dragomir maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wołyniec probeert naar een medespeler te passen. Hamouz is nu in balbezit. Fechter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hamouz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hamouz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 65%, MA Cest Caesar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED STAR - MA Cest Caesar 0:0

46e minuut.
Ciechacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Matušek met de inworp. Hamouz rent richting de bal. Hamouz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Espitia rent richting de bal. Espitia geeft een hoge lob. Dragomir is nu in balbezit. Dragomir draait met de bal, schiet en ... Nacioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Žegarac de bal. Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal in één keer door. Žunić is nu in balbezit. Žunić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Luhmann passt de bal met de wreef. Serrano probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec speelt de bal door. Matušek is nu in balbezit. Matušek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
RED STAR - MA Cest Caesar 0:1

61e minuut.
Hamouz onderschept slim de pass. Ciechacki begaat een overtreding. Hamouz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hamouz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Matušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušek haalt uit met een fantastische trap. Kutluer bokst de bal weg.

64e minuut.
Miemiec kopt de bal weg. Luhmann heeft problemen om de bal te vangen. Luhmann geeft een lange en hoge pass. Daar is Matušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matušek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Luhmann heeft problemen om de bal te vangen. Luhmann probeert naar een medespeler te passen. Hamouz probeert naar een medespeler te passen. Matušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Matušek draait met de bal, schiet en ... Kutluer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Serrano is nu in balbezit. Serrano passt de bal zonder na te denken. Luhmann probeert naar een medespeler te passen. Matušek is nu in balbezit. Matušek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Luhmann probeert de bal met de borst te controleren. Serrano met een sublieme pass. Hamouz met een sublieme pass. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Espitia geeft een lange en hoge pass. Miemiec onderschept slim de pass. Fechter rent richting de bal. Fechter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Trésor met een sublieme pass. Klungelig pakt Cavaliere de bal. Cavaliere schiet op doel. Nacioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RED STAR - MA Cest Caesar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RED STAR 60%, MA Cest Caesar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RED STAR - MA Cest Caesar 1:1