Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcległa Kondominium rosyjsko-niemieckie
433 Tactiek naleśnik
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


10e minuut.
Kenny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenny speelt de bal door. Thái Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglhaut verovert de bal door een tackle van achteren. Iglhaut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sypniewski speelt de bal door. Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal passt de bal in één keer door. Csáki is nu in balbezit. Csáki haalt uit met een fantastische trap. Tất Thành kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Tufeanu passt de bal met de wreef. Kenny geeft de bal voor. Gmyrek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Sypniewski passt de bal zonder na te denken. Csáki is nu in balbezit. Tufeanu rent richting de bal. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:1

22e minuut.
Babuľák bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuľák passt de bal zonder na te denken. Caron met een sublieme pass. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom geeft een lange en hoge pass. Tất Thành probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tufeanu geeft een lange en hoge pass. Milin speelt de bal door. Caron rent richting de bal. Caron geeft een hoge lob. Csáki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández González onderschept slim de pass. Adippe onderschept slim de pass. Adippe probeert naar een medespeler te passen. Iglhaut heeft problemen om de bal te vangen. Iglhaut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sypniewski geeft een hoge lob. Tất Thành met een sublieme pass. Lofton kopt de bal weg. Vyčíhal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Risom verovert de bal door een tackle van achteren. Risom passt de bal in één keer door. Vyčíhal met een sublieme pass. Csáki rent richting de bal. Csáki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Caron met een sublieme pass. Risom probeert de bal met de borst te controleren. Risom met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Iglhaut kopt de bal weg. Lofton controleert de bal met de borst. Gmyrek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gmyrek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcległa 72%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 28%.
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Adippe de bal. Sypniewski geeft een hoge lob. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyčíhal rent richting de bal. Vyčíhal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sypniewski met de inworp. Caron bereikt de bal nog maar net als eerste. Caron passt de bal met de wreef. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ... Tất Thành kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Caron is nu in balbezit. Caron passt de bal in één keer door. Vyčíhal speelt de bal door. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vyčíhal probeert naar een medespeler te passen. Babuľák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csáki. Csáki krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Risom is nu in balbezit. Risom passt de bal zonder na te denken. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:2

75e minuut.
Gmyrek met een sublieme pass. Klungelig pakt Iglhaut de bal. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ... Tất Thành werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:3

78e minuut.
Sypniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Sypniewski speelt de bal door. Milin bereikt de bal nog maar net als eerste. Milin geeft een lange en hoge pass. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:4

79e minuut.
Iglhaut raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zanardo komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Vyčíhal met een sublieme pass. Sypniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sypniewski probeert naar een medespeler te passen. Csáki is nu in balbezit. Csáki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Caron probeert naar een medespeler te passen. Risom bereikt de bal nog maar net als eerste. Risom speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcległa 66%, Kondominium rosyjsko-niemieckie 34%.
fcległa - Kondominium rosyjsko-niemieckie 0:4