Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-11 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.054
  • Stadion: Granbud Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7262
Granbud MATEUSZ I BARTOSZ
532 Tactiek 4-3-3
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten formidable
solid Passen solid
excellent Verdedigen very good


4e minuut.
Gadelha speelt de bal door. Klungelig pakt Neves de bal. Neves passt de bal zonder na te denken. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel. Siladi bokst de bal weg.

16e minuut.
Brożek met een sublieme pass. Lamego is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brożek neemt de hoekschop. Pekdemir kopt de bal weg. Siladi bokst de bal weg. Punga kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:1

27e minuut.
Daar is Punga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pekdemir is nu in balbezit. Stępiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir onderschept slim de pass. Pekdemir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Grugiel de bal. Holla speelt de bal door. Brożek met een sublieme pass. Lamego rent richting de bal. Lamego schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Siladi speelt de bal door. Gadelha kopt de bal weg. Lamego is nu in balbezit. Lamego schiet op doel. Siladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lamego is nu in balbezit. Lamego speelt de bal door. Pekdemir rent richting de bal. Pekdemir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:2

43e minuut.
Józefiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Józefiak passt de bal met de wreef. Ravenna speelt de bal door. Remmos rent richting de bal. Remmos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Pekdemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekdemir passt de bal met de wreef. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego draait met de bal, schiet en ... Siladi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 63%, MATEUSZ I BARTOSZ 37%.
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:3

46e minuut.
Maraes passt de bal zonder na te denken. Inworp. Carlomanho met de inworp. Neves geeft de bal voor. Brożek kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Usta geeft de bal voor. Pekdemir kopt de bal weg. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego schiet op doel. Siladi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:4

57e minuut.
Józefiak geeft een lange en hoge pass. Pinto geeft een lange en hoge pass. Carlomanho kopt de bal weg. Lamego bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamego haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Gadelha met de inworp. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek geeft een hoge lob. Lamego krijgt zijn hoofd ertegen. Siladi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lamego probeert naar een medespeler te passen. Pekdemir heeft problemen om de bal te vangen. Punga is nu in balbezit. Pekdemir verovert de bal door een tackle van achteren. Pekdemir draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granbud 55%, MATEUSZ I BARTOSZ 45%.
Granbud - MATEUSZ I BARTOSZ 0:4