Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-04 19:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.070
  • Stadion: Bossy chz Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20012
FC EMPAT FC UNICORNS
barazwzj Tactiek Moja 433
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 12
55.3 gemiddelde waardering 52.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Witek kopt de bal weg. Witek is nu in balbezit. Witek speelt de bal door. Castro rent richting de bal. Castro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stelmasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro onderschept slim de pass. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Sombra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimaglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - FC UNICORNS 1:0

12e minuut.
Topek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arthur komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Szymaniec rent richting de bal. Szymaniec geeft een hoge lob. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC EMPAT - FC UNICORNS 1:1

28e minuut.
Sombra geeft een lange en hoge pass. Veinante is nu in balbezit. Veinante passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arthur de bal. Arthur geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Arthur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro is nu in balbezit. Castro met een sublieme pass. Cimaglio rent richting de bal. Cimaglio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Veinante de bal. Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prost onderschept slim de pass. Prost geeft een lange en hoge pass. Cimaglio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC EMPAT - FC UNICORNS 2:1

45e minuut.
Veronico passt de bal in één keer door. Witek bereikt de bal nog maar net als eerste. Witek passt de bal met de wreef. Castro is nu in balbezit. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EMPAT 38%, FC UNICORNS 62%.
FC EMPAT - FC UNICORNS 2:1

58e minuut.
Stelmasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmasiak speelt de bal door. Veinante onderschept slim de pass. Mojzesowicz is nu in balbezit. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ... Eroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Maldera bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak is nu in balbezit. Arthur tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arthur krijgt een gele kaart. Grzelczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Maldera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Witek passt de bal in één keer door. Stelmasiak rent richting de bal. Castro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castro krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Prost geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Lumiste. Goede buitenspelval van de verdediging. Szymaniec maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz haalt uit met een fantastische trap. Eroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pitrescu rent richting de bal. Pitrescu draait met de bal, schiet en ... Eroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sitarz heeft problemen om de bal te vangen. Pitrescu is nu in balbezit. Pitrescu geeft de bal voor. Lumiste rent richting de bal. Lumiste draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Sitarz geeft een lange en hoge pass. Castro controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sombra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kompała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kompała draait met de bal, schiet en ... Eroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cimaglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wantrych onderschept slim de pass. Wantrych geeft de bal voor. Mojzesowicz rent richting de bal. Mojzesowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC EMPAT 55%, FC UNICORNS 45%.
FC EMPAT - FC UNICORNS 2:1