Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
NIECZAJNA CITY Manchester_United F.C.
jj092015 Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
63% Spel op eigen helft 37%
14 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.9 gemiddelde waardering 62.1
zeer goed Schieten wonderbaarlijk
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen formidabel


3e minuut.
Lăscărescu speelt de bal door. Sperauskas heeft problemen om de bal te vangen. Sperauskas passt de bal met de wreef. Dăncescu is nu in balbezit. Dăncescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łokietek rent richting de bal. Łokietek schiet op doel. Cerzosimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 0:1

8e minuut.
Calle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal met de wreef. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári draait met de bal, schiet en ... Mudronja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Anev met een sublieme pass. Daar is Lê Đức, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lê Đức passt de bal in één keer door. Mikucki rent richting de bal. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mudronja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea geeft een hoge lob. Lăscărescu kopt de bal weg. Sperauskas kan de bal niet met de borst controleren. Sperauskas schiet op doel. Cerzosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ansotegi geeft een lange en hoge pass. Sperauskas heeft problemen om de bal te vangen. Wehrli bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek verovert de bal door een tackle van achteren. Łokietek draait met de bal, schiet en ... Cerzosimo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 0:2

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mudronja niet meer kan verder spelen. Feltreni komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Mikucki rent richting de bal. Ganea verovert de bal door een tackle van achteren. Ganea speelt de bal door. Kapuvári heeft problemen om de bal te vangen. Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Feltreni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapuvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapuvári schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 1:2

30e minuut.
Oğulsoy is nu in balbezit. Oğulsoy geeft een lange en hoge pass. Rizzo kopt de bal weg. Sperauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dăncescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dăncescu passt de bal in één keer door. Sperauskas heeft problemen om de bal te vangen. Sperauskas draait met de bal, schiet en ... Cerzosimo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ansotegi geeft een lange en hoge pass. Rizzo is nu in balbezit. Rizzo geeft een hoge lob. Hallap geeft een lange en hoge pass. Łokietek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Lê Đức kopt de bal weg. Santos probeert naar een medespeler te passen. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. Feltreni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 2:2

40e minuut.
Daar is Menichelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menichelli met een sublieme pass. Ansotegi probeert naar een medespeler te passen. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Feltreni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIECZAJNA CITY 61%, Manchester_United F.C. 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 2:2

46e minuut.
Szászi geeft de bal voor. Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Sperauskas rent richting de bal. Sperauskas schiet op doel. Cerzosimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 2:3

48e minuut.
Menichelli is nu in balbezit. Menichelli passt de bal met de wreef. Mikucki rent richting de bal. Mikucki schiet op doel. Feltreni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 3:3

50e minuut.
Santos is nu in balbezit. Santos passt de bal in één keer door. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki schiet op doel. Paal!

53e minuut.
Dăncescu met een sublieme pass. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Sperauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperauskas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Santos kopt de bal weg. Calle rent richting de bal. Calle passt de bal zonder na te denken. Kapuvári is nu in balbezit. Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Feltreni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 4:3

56e minuut.
Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansotegi geeft de bal voor. Sperauskas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łokietek met een sublieme pass. Ansotegi is nu in balbezit. Ansotegi speelt de bal door. Łokietek heeft problemen om de bal te vangen. Łokietek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Baumann kopt de bal weg. Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu passt de bal in één keer door. Sperauskas is nu in balbezit. Sperauskas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Lăscărescu de bal. Lăscărescu met een sublieme pass. Sperauskas rent richting de bal. Sperauskas haalt uit met een fantastische trap. Cerzosimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 4:4

71e minuut.
Menichelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Menichelli geeft een hoge lob. Anev bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 5:4

72e minuut.
Santos passt de bal met de wreef. Lê Đức is nu in balbezit. Lê Đức probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapuvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapuvári haalt uit met een fantastische trap. Feltreni bokst de bal weg.

74e minuut.
Dăncescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dăncescu passt de bal zonder na te denken. Łokietek rent richting de bal. Łokietek draait met de bal, schiet en ... Cerzosimo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dăncescu is nu in balbezit. Łokietek is nu in balbezit. Dăncescu met een sublieme pass. Sperauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Patriak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Łokietek probeert naar een medespeler te passen. Ansotegi rent richting de bal. Ansotegi passt de bal met de wreef. Łokietek rent richting de bal. Łokietek schiet op doel. Cerzosimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Rizzo geeft een lange en hoge pass. Ganea speelt de bal door. Dăncescu met een sublieme pass. Patriak bereikt de bal nog maar net als eerste. Patriak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Calle met een sublieme pass. Rizzo geeft een hoge lob. Szászi heeft problemen om de bal te vangen. Mikucki rent richting de bal. Mikucki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Wrocki komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Ansotegi de bal. Ansotegi passt de bal zonder na te denken. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki schiet op doel. Cerzosimo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 5:5

86e minuut.
Patriak is nu in balbezit. Patriak speelt de bal door. Lăscărescu rent richting de bal. Lăscărescu geeft de bal voor. Wrocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Cerzosimo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wrocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki haalt uit met een fantastische trap. Cerzosimo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 5:6

90e minuut.
Ganea speelt de bal door. Daar is Lăscărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăscărescu met een sublieme pass. Dăncescu rent richting de bal. Dăncescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 5:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NIECZAJNA CITY 65%, Manchester_United F.C. 35%.
NIECZAJNA CITY - Manchester_United F.C. 5:7