Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Bielany Smurfy Jankosa
nowa_v2 Tactiek ofensywa
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 47.7
uitmuntend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pantelić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Coello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czułada krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 0:1

5e minuut.
Reim geeft de bal voor. Cameán probeert naar een medespeler te passen. Łachowski is nu in balbezit. Łachowski geeft een lange en hoge pass. Jurczyk heeft problemen om de bal te vangen. Remień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 1:1

7e minuut.
Klungelig pakt Ravelo de bal. Seyirten is nu in balbezit. Met opzet legt Ravelo zijn tegenspeler op de grond. Seyirten wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Seyirten kan niet meer verder spelen. Darby komt het veld opgelopen.

14e minuut.
De Moreno met een sublieme pass. Blaszak rent richting de bal. Blaszak speelt de bal door. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
De Moreno met een sublieme pass. Darby probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sebiskveradze de bal. Łachowski geeft een lange en hoge pass. Terry maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 2:1

17e minuut.
Mommens is nu in balbezit. Mommens geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madejczyk met de inworp. Jeliński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Jurczyk is nu in balbezit. Jurczyk geeft een hoge lob. Terry is nu in balbezit. Terry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jeliński speelt de bal door. Blaszak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Madejczyk. Blaszak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Blaszak met een snel genomen vrije trap. Mignini heeft problemen om de bal te vangen. Darby bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Blaszak met een snelle inworp. Terry rent richting de bal. Terry passt de bal met de wreef. Darby is nu in balbezit. Darby draait met de bal, schiet en ... Remień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Cameán rent richting de bal. Cameán passt de bal met de wreef. Łachowski geeft een hoge lob. Darby is nu in balbezit. Darby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Madejczyk met de inworp. Jeliński is nu in balbezit. Jeliński geeft de bal voor. Gürel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürel haalt uit met een fantastische trap. Osorio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Coello passt de bal in één keer door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een hoge lob. Czułada maakt een snoekduik en kopt de bal. Osorio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Mommens geeft een hoge lob. Blaszak speelt de bal door. Łachowski probeert naar een medespeler te passen. Darby is nu in balbezit. Darby schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 38%, Smurfy Jankosa 62%.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 2:1

50e minuut.
Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal in één keer door. Madejczyk speelt de bal door. Czułada rent richting de bal. Czułada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Cameán probeert naar een medespeler te passen. Ravelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Darby verovert de bal door een tackle van achteren. Darby haalt uit met een fantastische trap. Remień probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 3:1

70e minuut.
Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Cameán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czułada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krysztofiak komt het veld opgelopen. Zawadzki komt het veld opgelopen. Lenczewski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk met een sublieme pass. Gürel is nu in balbezit. Gürel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 3:2

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Blaszak neemt de hoekschop. Sebiskveradze kopt de bal weg. Łachowski geeft de bal voor. Sebiskveradze maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 4:2

81e minuut.
Krysztofiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krysztofiak passt de bal zonder na te denken. Blaszak is nu in balbezit. Blaszak geeft een lange en hoge pass. Sebiskveradze springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Bielany - Smurfy Jankosa 5:2

85e minuut.
Madejczyk probeert naar een medespeler te passen. Czułada rent richting de bal. Czułada passt de bal met de wreef. Coello rent richting de bal. Coello geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Bielany 36%, Smurfy Jankosa 64%.
KP Bielany - Smurfy Jankosa 5:2