Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warta Gorzów Wlkp. FC Rozpędzone Ślimaki
1-4-4-2 Tactiek trzema
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 57.1
excellent Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Śliwka kopt de bal weg. Oţelea rent richting de bal. Cigano verovert de bal door een tackle van achteren. Cigano passt de bal met de wreef. Semrau rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klungelig pakt Faure de bal. Faure passt de bal in één keer door. Nigdelis is nu in balbezit. Nigdelis haalt uit met een fantastische trap. Kuljović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 1:0

14e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur verovert de bal door een tackle van achteren. Faur passt de bal in één keer door. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay haalt uit met een fantastische trap. Kuljović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 2:0

28e minuut.
Nigdelis kopt de bal weg. Cigano bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoszek geeft een lange en hoge pass. Semrau maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Stezhkoviy verovert de bal door een tackle van achteren. Faure onderschept slim de pass. Faure met een sublieme pass. Öztokay rent richting de bal. Öztokay haalt uit met een fantastische trap. Kuljović bokst de bal weg.

33e minuut.
Öztokay is nu in balbezit. Banaś is nu in balbezit. Banaś probeert naar een medespeler te passen. Öztokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztokay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 3:0

36e minuut.
Faur rent richting de bal. Faur passt de bal in één keer door. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Kuljović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Öztokay de bal. Öztokay schiet op doel. Kuljović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 41%, FC Rozpędzone Ślimaki 59%.
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Nigdelis de bal. Mazza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nigdelis. Nigdelis krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Nigdelis onderschept slim de pass. Tapanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Semrau rent richting de bal. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Daar is Cigano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowski begaat een overtreding. Cigano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tapanoğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cigano is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stoszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Semrau springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dragonias is nu in balbezit. Dragonias geeft een hoge lob. Semrau is nu in balbezit. Semrau draait met de bal, schiet en ... Bazoer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 4:1

71e minuut.
Faur onderschept slim de pass. Faur geeft de bal voor. Öztokay is nu in balbezit. Öztokay draait met de bal, schiet en ... Kuljović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 5:1

81e minuut.
Cousins geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banaś met een snelle inworp. Faur bereikt de bal nog maar net als eerste. Faur geeft een hoge lob. Kuljović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öztokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztokay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 6:1

83e minuut.
Cigano geeft een hoge lob. Samoladas heeft problemen om de bal te vangen. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warta Gorzów Wlkp. 42%, FC Rozpędzone Ślimaki 58%.
Warta Gorzów Wlkp. - FC Rozpędzone Ślimaki 6:2