Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-11-15 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga V.079
  • Stadion: Gryfus Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11192
Gryfus Lokomotiv Mińsk Maz.
4 3 3 Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 51.5
solid Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen very good


7e minuut.
Fernández Montes bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiatrak onderschept slim de pass. Wiatrak met een sublieme pass. Baiocchi rent richting de bal. Baiocchi draait met de bal, schiet en ... Simonin bokst de bal weg.

8e minuut.
Stopka is nu in balbezit. Stopka passt de bal in één keer door. Kerauli rent richting de bal. Kerauli draait met de bal, schiet en ... Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Baiocchi is nu in balbezit. Cordeanu met een sublieme pass. Vandendriessche rent richting de bal. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kerauli is nu in balbezit. Stafidă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kerauli raakt geblesseerd tijdens het duel. Stafidă speelt de bal door. Ruiz Álvarez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Negreiros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafidă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een hoge lob. Bagdonavičius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:1

35e minuut.
Apak speelt de bal door. Stopka is nu in balbezit. Stopka passt de bal met de wreef. Ruiz Álvarez is nu in balbezit. Ruiz Álvarez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kerauli rent richting de bal. Apak verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Álvarez speelt de bal door. El-Shenway bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Shenway schiet op doel. Negreiros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Inworp. Karpan met een snelle inworp. Kerauli is nu in balbezit. Kerauli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Guzmán de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karpan neemt de hoekschop. Kerauli krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stafidă met een snelle inworp. Siira is nu in balbezit. Siira geeft de bal voor. Bagdonavičius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 55%, Lokomotiv Mińsk Maz. 45%.
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:1

46e minuut.
Bagdonavičius probeert naar een medespeler te passen. Siira is nu in balbezit. Siira passt de bal in één keer door. Bagdonavičius is nu in balbezit. Bagdonavičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Godylewicz geeft de bal voor. El-Shenway probeert de bal aan de voet te houden. Stopka rent richting de bal. Stopka geeft een hoge lob. El-Shenway maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Vandendriessche rent richting de bal. Vandendriessche geeft een hoge lob. Ruiz Álvarez kopt de bal weg. Kerauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerauli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Fernández Montes probeert naar een medespeler te passen. Karpan rent richting de bal. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Kerauli rent richting de bal. Kerauli draait met de bal, schiet en ... Negreiros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Bagdonavičius met een sublieme pass. Sarıoğlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarıoğlan passt de bal met de wreef. Wiatrak is nu in balbezit. Wiatrak draait met de bal, schiet en ... Simonin bokst de bal weg.

68e minuut.
Stopka heeft problemen om de bal te vangen. Stopka passt de bal in één keer door. El-Shenway rent richting de bal. El-Shenway haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:1

75e minuut.
Na een snelle pass probeert Vandendriessche de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Siira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Wiatrak springt en kopt de bal. Simonin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:2

80e minuut.
Cordeanu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Ruiz Álvarez de bal. Kerauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerauli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryfus 47%, Lokomotiv Mińsk Maz. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gryfus - Lokomotiv Mińsk Maz. 2:2