Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spitting Cobras FC Cape Coral
442S Tactiek 1
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
19 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 36.2
very good Schieten average
solid Passen average
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Dumitriu onderschept slim de pass. Dumitriu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Özses de bal. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Papierkowski speelt de bal door. Noica rent richting de bal. Noica passt de bal zonder na te denken. Trýska rent richting de bal. Trýska draait met de bal, schiet en ... Ikonić bokst de bal weg.

12e minuut.
Özses met de inworp. Krnjeušić speelt de bal door. Papierkowski probeert naar een medespeler te passen. Krnjeušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krnjeušić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
van Basten kopt de bal weg. Kvac rent richting de bal. Kvac passt de bal zonder na te denken. Trýska is nu in balbezit. Trýska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska passt de bal in één keer door. Noica is nu in balbezit. Noica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - FC Cape Coral 1:0

32e minuut.
Tüptürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Noica onderschept slim de pass. Noica passt de bal zonder na te denken. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Krnjeušić rent richting de bal. Krnjeušić geeft een lange en hoge pass. Panopoulos speelt de bal door. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Christiansen rent richting de bal. Noica verovert de bal door een tackle van achteren. Noica met een sublieme pass. Trýska bereikt de bal nog maar net als eerste. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 25%, FC Cape Coral 75%.
Spitting Cobras - FC Cape Coral 1:0

50e minuut.
Peryt heeft problemen om de bal te vangen. Papierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Kvac rent richting de bal. Kvac geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Noica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kvac bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvac passt de bal met de wreef. Trýska rent richting de bal. Trýska geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kvac passt de bal zonder na te denken. van Basten geeft een hoge lob. Aguzzi is nu in balbezit. Trýska verovert de bal door een tackle van achteren. Trýska haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Özses geeft de bal voor. Inworp. Papierkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Noica is nu in balbezit. Noica draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Trýska probeert naar een medespeler te passen. Dumitriu met een sublieme pass. Mekhloufi met een sublieme pass. Trýska rent richting de bal. Trýska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - FC Cape Coral 2:0

78e minuut.
Noica onderschept slim de pass. Noica passt de bal met de wreef. Papierkowski rent richting de bal. Papierkowski geeft een lange en hoge pass. Nogueira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spitting Cobras - FC Cape Coral 3:0

80e minuut.
van Basten speelt de bal door. Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi met een sublieme pass. Klungelig pakt Trýska de bal. Trýska schiet op doel. Ikonić bokst de bal weg.

87e minuut.
Stuchlý rent richting de bal. Stuchlý geeft een lange en hoge pass. Havlík controleert de bal met de borst. Noica rent richting de bal. Noica haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spitting Cobras 22%, FC Cape Coral 78%.
Spitting Cobras - FC Cape Coral 3:0