Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-30 01:21
  • Competitiewedstrijd: A-League.03
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12823
USA Fighters Team Cape Coral
532s Tactiek 1 Attack
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
45.6 gemiddelde waardering 42
redelijk Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Hobai passt de bal in één keer door. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasnić maakt een afschuwelijke overtreding. Jasnić krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Jasnić passt de bal zonder na te denken. Lucas probeert naar een medespeler te passen. Molano geeft de bal voor. Głąbiński heeft problemen om de bal te vangen. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Leonino probeert naar een medespeler te passen. Kuczen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen geeft een hoge lob. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ... Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bozeman passt de bal met de wreef. Głąbiński is nu in balbezit. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - Team Cape Coral 0:1

43e minuut.
Molano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molano geeft een lange en hoge pass. Dillard probeert naar een medespeler te passen. Głąbiński is nu in balbezit. Głąbiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 43%, Team Cape Coral 57%.
USA Fighters - Team Cape Coral 0:1

49e minuut.
Sutter is nu in balbezit. Jasnić onderschept slim de pass. Jasnić passt de bal in één keer door. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Murdzak passt de bal in één keer door. İlkateş bereikt de bal nog maar net als eerste. İlkateş passt de bal in één keer door. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochrane haalt uit met een fantastische trap. Megyeri bokst de bal weg. Paal!

55e minuut.
Hobai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdzak rent richting de bal. Murdzak passt de bal in één keer door. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Głąbiński rent richting de bal. Mojżysz verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutter. Sutter krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Marčetić speelt de bal door. Zian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zian geeft een lange en hoge pass. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Hobai met een sublieme pass. Klungelig pakt Cochrane de bal. Cochrane passt de bal in één keer door. İlkateş is nu in balbezit. İlkateş geeft een lange en hoge pass. Megyeri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ugalde geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ugalde geeft de bal voor. Klungelig pakt Mojżysz de bal. Głąbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Głąbiński draait met de bal, schiet en ... Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bozeman. Leonino raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuczen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sutter springt en kopt de bal. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kreis met een sublieme pass. Kuczen kopt de bal weg. Leonino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter rent richting de bal. Sutter schiet op doel. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Choiński de bal. Dillard verovert de bal door een tackle van achteren. Dillard passt de bal met de wreef. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Kreis bokst de bal weg. Sutter speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hobai controleert de bal met de borst. Cochrane bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuczen krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ugalde geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İlkateş met de inworp. Jasnić met een sublieme pass. Lucas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 44%, Team Cape Coral 56%.
USA Fighters - Team Cape Coral 0:1