Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cawthra North Giancola Maple
rain cloud Tactiek Striker
53% Balbezit 47%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.2 gemiddelde waardering 42.5
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal met de wreef. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mallo Castro is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 1:0

9e minuut.
Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vandíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano draait met de bal, schiet en ... Chadima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Savitsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Savitsaar met een sublieme pass. Indiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Indiano draait met de bal, schiet en ... Chadima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 2:0

16e minuut.
Jura passt de bal met de wreef. Savitsaar is nu in balbezit. Savitsaar speelt de bal door. Indiano rent richting de bal. Indiano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Xenopoulos probeert naar een medespeler te passen. Jura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalabardo. Chalabardo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Indiano de bal. Indiano met een sublieme pass. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Przyszlak met een sublieme pass. Mallo Castro rent richting de bal. Jura is nu in balbezit. Jura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 3:0

37e minuut.
Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Xenopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Xenopoulos geeft een hoge lob. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. Chadima verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 4:0

40e minuut.
Utriainen rent richting de bal. Utriainen geeft de bal voor. Jura is nu in balbezit. Jura haalt uit met een fantastische trap. Chadima probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 5:0

43e minuut.
Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro geeft een lange en hoge pass. Jura rent richting de bal. Jura haalt uit met een fantastische trap. Chadima probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 34%, Giancola Maple 66%.
Cawthra North - Giancola Maple 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Catinca de bal. Catinca met een sublieme pass. Mallo Castro rent richting de bal. Mallo Castro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 6:0

64e minuut.
Rebecký geeft een hoge lob. Indiano kopt de bal weg. Mallo Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. Chadima maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 7:0

65e minuut.
Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Piangerelli passt de bal in één keer door. Casseruola bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura bereikt de bal nog maar net als eerste. Jura schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 8:0

72e minuut.
Jura speelt de bal door. Przyszlak speelt de bal door. Mallo Castro is nu in balbezit. Mallo Castro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Xenopoulos passt de bal in één keer door. Savitsaar heeft problemen om de bal te vangen. Savitsaar passt de bal zonder na te denken. Indiano is nu in balbezit. Indiano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Chalabardo probeert naar een medespeler te passen. Piangerelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jura. Jura krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Indiano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Catinca de bal. Catinca passt de bal met de wreef. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Savitsaar rent richting de bal. Savitsaar passt de bal met de wreef. Indiano rent richting de bal. Indiano draait met de bal, schiet en ... Chadima werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cawthra North - Giancola Maple 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cawthra North 33%, Giancola Maple 67%.
Cawthra North - Giancola Maple 9:0