Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pugnacious Dwellers Plains United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Crook probeert naar een medespeler te passen. Sanchez is nu in balbezit. Met opzet legt Potvin zijn tegenspeler op de grond. Potvin krijgt een gele kaart. Sanchez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sanchez kan niet meer verder spelen. Jang komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Hirshfeld passt de bal met de wreef. Daar is Canizalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canizalez passt de bal zonder na te denken. Potvin rent richting de bal. Potvin draait met de bal, schiet en ... Buck bokst de bal weg.

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buck niet meer kan verder spelen. Talbot komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Gretzky onderschept slim de pass. Gretzky geeft een hoge lob. Talbot speelt de bal door. Klungelig pakt Gretzky de bal. Gretzky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gretzky is nu in balbezit. MacDonald rent richting de bal. Gretzky begaat een overtreding. MacDonald moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. MacDonald kan niet meer verder spelen. Creamer komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Daar is Canizalez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt passt de bal zonder na te denken. Praljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Praljak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pugnacious Dwellers - Plains United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pugnacious Dwellers 45%, Plains United 55%.
Pugnacious Dwellers - Plains United 0:1

51e minuut.
Jang is nu in balbezit. Emmerson onderschept slim de pass. Emmerson speelt de bal door. Praljak rent richting de bal. Praljak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Fernandez de bal onder controle te krijgen. Creamer met een sublieme pass. Fernandez rent richting de bal. Labatt onderschept slim de pass. Labatt schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Creamer is nu in balbezit. Gretzky onderschept slim de pass. Gretzky probeert naar een medespeler te passen. Potvin rent richting de bal. Potvin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pugnacious Dwellers 61%, Plains United 39%.
Pugnacious Dwellers - Plains United 0:1