Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bond University Edgeworth Eagles F.C
442 Tactiek Attack
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 26.1
solid Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen poor


9e minuut.
Endrődi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zmire. Endrődi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Puutsa komt bij de bal en schiet. Urbańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Urbańczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Flatt speelt de bal door. Galekovic rent richting de bal. Urbańczyk is nu in balbezit. Cousins is nu in balbezit. Cousins geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Urbańczyk passt de bal zonder na te denken. Endrődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Endrődi passt de bal in één keer door. Puutsa is nu in balbezit. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Endrődi rent richting de bal. Endrődi geeft een hoge lob. Cousins rent richting de bal. Cousins schiet op doel. Geană maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 1:0

26e minuut.
Cousins is nu in balbezit. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi passt de bal in één keer door. Puutsa rent richting de bal. Puutsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Laynes met een sublieme pass. Sabljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbańczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Urbańczyk moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Urbańczyk schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Cannibals geeft een lange en hoge pass. Cousins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cousins passt de bal zonder na te denken. Puutsa rent richting de bal. Puutsa schiet op doel. Geană probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 44%, Edgeworth Eagles F.C 56%.
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 1:0

46e minuut.
Dunn passt de bal in één keer door. Galekovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Galekovic passt de bal in één keer door. Puutsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Puutsa heeft problemen om de bal te vangen. Laynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Puutsa onderschept slim de pass. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 2:0

63e minuut.
Ganev probeert naar een medespeler te passen. Davidson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Christie. Davidson roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Davidson kan niet meer verder spelen. Baser komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Puutsa passt de bal met de wreef. Cannibals geeft een hoge lob. Puutsa kopt de bal weg. Endrődi is nu in balbezit. Endrődi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Laynes kopt de bal weg. Zmire heeft problemen om de bal te vangen. Puutsa rent richting de bal. Puutsa draait met de bal, schiet en ... Geană probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bond University 27%, Edgeworth Eagles F.C 73%.
Bond University - Edgeworth Eagles F.C 3:0