Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Peckers Scottish Doves
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten poor
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


14e minuut.
MacKinnell passt de bal met de wreef. MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie probeert naar een medespeler te passen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Scottish Doves 1:0

38e minuut.
MacRobbie bereikt de bal nog maar net als eerste. MacRobbie passt de bal zonder na te denken. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins haalt uit met een fantastische trap. MacMutrie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Scottish Doves 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 57%, Scottish Doves 43%.
Ras-Tanura Peckers - Scottish Doves 2:0

58e minuut.
MacKinnell onderschept slim de pass. MacKinnell speelt de bal door. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie probeert naar een medespeler te passen. Elder geeft een hoge lob. MacMutrie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
McNeil geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert MacKechnie de bal onder controle te krijgen. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton haalt uit met een fantastische trap. Chisholm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Doeltrap. Chisholm trapt de bal weg van het doel. Gould kopt de bal weg. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Elder speelt de bal door. Gould bereikt de bal nog maar net als eerste. Gould speelt de bal door. Fulton rent richting de bal. Fulton draait met de bal, schiet en ... Chisholm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 48%, Scottish Doves 52%.
Ras-Tanura Peckers - Scottish Doves 2:0