Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Space star DnwO
Iets nieuws Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 25.8
very good Schieten average
adequate Passen poor
good Verdedigen average


2e minuut.
Kuiper rent richting de bal. Marchett verovert de bal door een tackle van achteren. Marchett passt de bal met de wreef. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Jeannette geeft de bal voor. Noletto is nu in balbezit. Noletto met een sublieme pass. Allé is nu in balbezit. Allé haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper passt de bal in één keer door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé onderschept slim de pass. Allé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Vonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper verovert de bal door een tackle van achteren. Noletto speelt de bal door. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DnwO 1:0

16e minuut.
Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuiper speelt de bal door. Marchett is nu in balbezit. Marchett schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Space star - DnwO 1:1

24e minuut.
Daar is Vonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noletto is nu in balbezit. Noletto passt de bal met de wreef. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Peijnenburg onderschept slim de pass. Marchett rent richting de bal. Peijnenburg onderschept slim de pass. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Allé springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. de Gier met een harde bal richting middenveld. Kuiper kopt de bal weg. Allé is nu in balbezit. Allé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe geeft de bal voor. Makkonen heeft problemen om de bal te vangen. Allé is nu in balbezit. Allé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Eminović verovert de bal door een tackle van achteren. Kaszubski is nu in balbezit. Kaszubski met een sublieme pass. Allé is nu in balbezit. Allé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Makkonen probeert de bal met de borst te controleren. Allé is nu in balbezit. Makkonen maakt een afschuwelijke overtreding. Makkonen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Allé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kaszubski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert de Gier de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DnwO 2:1

45e minuut.
Noletto rent richting de bal. Noletto speelt de bal door. Allé rent richting de bal. Allé schiet op doel. Dowgiałło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DnwO 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 33%, DnwO 67%.
Space star - DnwO 3:1

50e minuut.
Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loovens onderschept slim de pass. Loovens geeft de bal voor. Peijnenburg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Quispe rent richting de bal. Goossens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quispe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blokker met een snel genomen vrije trap. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Blokker speelt de bal door. Quispe bereikt de bal nog maar net als eerste. Quispe met een sublieme pass. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kiremitçi kopt de bal weg. Noletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Noletto speelt de bal door. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kiremitçi is nu in balbezit. Loovens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiremitçi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaszubski met een snel genomen vrije trap. Daar is Quispe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé is nu in balbezit. Allé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DnwO 4:1

69e minuut.
Noletto onderschept slim de pass. Noletto passt de bal in één keer door. Goossens rent richting de bal. Quispe onderschept slim de pass. Quispe geeft een hoge lob. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Kaszubski onderschept slim de pass. Jeannette met een sublieme pass. Noletto rent richting de bal. Noletto probeert naar een medespeler te passen. Allé is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Space star - DnwO 5:1

78e minuut.
Carr kan de bal niet met de borst controleren. Jeannette rent richting de bal. Jeannette geeft de bal voor. Kiremitçi heeft problemen om de bal te vangen. Kiremitçi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Goossens de bal. Allé rent richting de bal. Allé passt de bal met de wreef. Kiremitçi is nu in balbezit. Kiremitçi schiet op doel. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiremitçi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Goossens heeft problemen om de bal te vangen. Quispe rent richting de bal. Quispe geeft de bal voor. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap. Dowgiałło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allé is nu in balbezit. Allé draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Space star 31%, DnwO 69%.
Space star - DnwO 5:1