Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venko TOTO Schilderswijk
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Poll probeert naar een medespeler te passen. Rente is nu in balbezit. Rente probeert naar een medespeler te passen. Brens is nu in balbezit. Brens draait met de bal, schiet en ... Bruggink bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - TOTO Schilderswijk 0:1

22e minuut.
Antonisse raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kruiver komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Gaasbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaasbeek passt de bal met de wreef. van der Val rent richting de bal. van der Val draait met de bal, schiet en ... Lottin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Venko - TOTO Schilderswijk 1:1

39e minuut.
Jager geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wooter met een snelle inworp. Gaasbeek is nu in balbezit. Gaasbeek schiet op doel. Lottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 39%, TOTO Schilderswijk 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Venko - TOTO Schilderswijk 1:1

50e minuut.
Poll geeft een hoge lob. Mathijsen heeft problemen om de bal te vangen. van der Val rent richting de bal. van der Val schiet op doel. Lottin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - TOTO Schilderswijk 2:1

53e minuut.
Mathijsen met een sublieme pass. Rente speelt de bal door. Robben rent richting de bal. Brens onderschept slim de pass. Brens haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brens is nu in balbezit. Brens draait met de bal, schiet en ... Bruggink probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kruiver bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaasbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Gaasbeek passt de bal met de wreef. van der Val bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Val draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
de Breij bereikt de bal nog maar net als eerste. de Breij passt de bal zonder na te denken. Brens is nu in balbezit. Brens schiet op doel. Robben probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Venko - TOTO Schilderswijk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 46%, TOTO Schilderswijk 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Venko - TOTO Schilderswijk 2:2