Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GVAV-Rapiditas Sappemeer FC
3-4-1-2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 15
matig Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Airas is nu in balbezit. Ünaldı is nu in balbezit. Lubbers rent richting de bal. Airas verovert de bal door een tackle van achteren. Airas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 1:0

16e minuut.
De Jaeghere geeft de bal voor. Airas controleert de bal met de borst. Airas probeert naar een medespeler te passen. Ünaldı rent richting de bal. Ünaldı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Airas passt de bal zonder na te denken. Lubbers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap. Maas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 2:0

32e minuut.
Carmona passt de bal met de wreef. De Jaeghere heeft problemen om de bal te vangen. van der Pluijm maakt een afschuwelijke overtreding. van der Pluijm krijgt een gele kaart. De Jaeghere raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmona wilt de vrije trap nemen. Maas bokst de bal weg.

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anh Duy zal de hoekschop nemen. Carmona kopt de bal weg. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı schiet op doel. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 3:0

37e minuut.
Ünaldı rent richting de bal. Airas speelt de bal door. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap. Maas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GVAV-Rapiditas 26%, Sappemeer FC 74%.
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 4:0

47e minuut.
Houtkoper rent richting de bal. Baake onderschept slim de pass. Baake passt de bal zonder na te denken. De Jaeghere bereikt de bal nog maar net als eerste. De Jaeghere schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 5:0

62e minuut.
De Jaeghere is nu in balbezit. Appel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Jaeghere raakt geblesseerd tijdens het duel. Airas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Maas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 6:0

67e minuut.
Daar is Ünaldı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Airas is nu in balbezit. Airas passt de bal in één keer door. De Jaeghere rent richting de bal. De Jaeghere haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Baake is nu in balbezit. Baake geeft een hoge lob. Klungelig pakt van der Heijden de bal. Ünaldı is nu in balbezit. Ünaldı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 7:0

78e minuut.
Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas passt de bal in één keer door. Ünaldı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ünaldı haalt uit met een fantastische trap. Maas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Airas passt de bal met de wreef. Lubbers is nu in balbezit. De Jaeghere verovert de bal door een tackle van achteren. De Jaeghere schiet op doel. Maas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 8:0

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anh Duy met een snelle inworp. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. De Jaeghere is nu in balbezit. De Jaeghere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 9:0

87e minuut.
Anh Duy met de inworp. Ünaldı geeft een lange en hoge pass. Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lubbers de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GVAV-Rapiditas 24%, Sappemeer FC 76%.
GVAV-Rapiditas - Sappemeer FC 9:0