Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Den Haag Ceres Alkmaar
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Oosterwolde rent richting de bal. van der Weijden onderschept slim de pass. van der Weijden passt de bal met de wreef. Boymans rent richting de bal. Boymans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Graafland passt de bal zonder na te denken. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oosterwolde. Oosterwolde krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Riemens verovert de bal door een tackle van achteren. Riemens geeft een lange en hoge pass. Verkuyl rent richting de bal. Verkuyl schiet op doel. Rep probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
van Drie rent richting de bal. van Drie geeft een lange en hoge pass. van der Weijden kopt de bal weg. Boymans rent richting de bal. Boymans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
van Drie rent richting de bal. Seedorf onderschept slim de pass. Seedorf passt de bal zonder na te denken. Boymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Boymans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Den Haag - Ceres Alkmaar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 66%, Ceres Alkmaar 34%.
SV Den Haag - Ceres Alkmaar 0:1

55e minuut.
van Drie onderschept slim de pass. Wattamaleo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Drie. van Drie krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Biseswar verovert de bal door een tackle van achteren. Biseswar passt de bal met de wreef. Boomsma probeert naar een medespeler te passen. Oosterwolde bereikt de bal nog maar net als eerste. Oosterwolde draait met de bal, schiet en ... Dest kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
de Ruijter met een sublieme pass. Graafland bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Weijden. Graafland raakt geblesseerd tijdens het duel. de Ruijter met een snel genomen vrije trap. Dest probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Ruijter probeert naar een medespeler te passen. de Vroet heeft problemen om de bal te vangen. van der Weijden begaat een overtreding. van der Weijden krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Riemens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Vroet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Graafland rent richting de bal. Graafland schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Den Haag - Ceres Alkmaar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Den Haag 46%, Ceres Alkmaar 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Den Haag - Ceres Alkmaar 1:1