Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2023-10-22 18:47
  • Competitiewedstrijd: První Liga
  • Stadion: Újezd 4 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 25563
SK Újezd Praha 4 FC Chelsea Kokory
sejra Tactiek 451def
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 67.6
zeer goed Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Krejza is nu in balbezit. Gustaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustaff probeert naar een medespeler te passen. Amstel rent richting de bal. Amstel draait met de bal, schiet en ... Pagodeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Melabianakis rent richting de bal. Melabianakis probeert naar een medespeler te passen. Bukumirović is nu in balbezit. Bukumirović geeft de bal voor. Krass springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bautista probeert naar een medespeler te passen. Melabianakis is nu in balbezit. Melabianakis passt de bal in één keer door. Krass is nu in balbezit. Krass haalt uit met een fantastische trap. Radosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Bautista speelt de bal door. Zydorowicz rent richting de bal. Zydorowicz geeft de bal voor. Amstel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 0:1

22e minuut.
Purt onderschept slim de pass. Purt met een sublieme pass. Melabianakis rent richting de bal. Melabianakis geeft een lange en hoge pass. Alaj springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Melabianakis is nu in balbezit. Melabianakis geeft de bal voor. Pena heeft problemen om de bal te vangen. Krass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krass schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Krejza geeft een hoge lob. Bautista kopt de bal weg. Pérez Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Bukumirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Paroháč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bukumirović raakt geblesseerd tijdens het duel. Srdoč zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melabianakis rent richting de bal. Melabianakis schiet op doel. Radosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Újezd Praha 4 40%, FC Chelsea Kokory 60%.
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 0:1

48e minuut.
Krejza is nu in balbezit. Krejza passt de bal met de wreef. Daar is Amstel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Pagodeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 0:2

59e minuut.
Krass kopt de bal weg. Alaj is nu in balbezit. Zydorowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zydorowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Melabianakis speelt de bal door. Bukumirović rent richting de bal. Bukumirović passt de bal zonder na te denken. Daar is Purt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Labazevich begaat een overtreding. Krejza raakt geblesseerd tijdens het duel. Krejza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ege probeert de bal met de borst te controleren. Amstel rent richting de bal. Amstel haalt uit met een fantastische trap. Pagodeiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 0:3

74e minuut.
Amstel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jurča komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rozmara komt het veld opgelopen. Resl komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Melabianakis is nu in balbezit. Melabianakis passt de bal zonder na te denken. Krass is nu in balbezit. Purt rent richting de bal. Purt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dudík komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Purt rent richting de bal. Purt passt de bal met de wreef. Krass is nu in balbezit. Krass draait met de bal, schiet en ... Radosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 1:3

84e minuut.
Galvis geeft een lange en hoge pass. Krejza rent richting de bal. Krejza passt de bal met de wreef. Görbicz is nu in balbezit. Görbicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Dudík kopt de bal weg. Krejza probeert de bal met de borst te controleren. Krejza passt de bal zonder na te denken. Görbicz rent richting de bal. Görbicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 1:4

89e minuut.
Labazevich passt de bal zonder na te denken. Jurča rent richting de bal. Krass onderschept slim de pass. Melabianakis is nu in balbezit. Melabianakis draait met de bal, schiet en ... Radosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Újezd Praha 4 43%, FC Chelsea Kokory 57%.
SK Újezd Praha 4 - FC Chelsea Kokory 1:4